Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ellenszenves még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ellenszenves még itt is ismeretlenek számára?

Figyelt kérdés

Szinte már idegesítő szándékkal linkeltem magamról képeket újra és újra, amik a legtöbb esetben kérdéssel együtt törölve lettek. Viszont egy egy sértés még így is jutott nekem. Nem társkereső hirdetés volt egyik sem, csak egy ártatlan kérdés, hogy miért nem tetszem.

Nagyon sok gusztustalan jelzőt kaptam ismeretlen személyektől. Néha már úgy éreztem hogy az életük során szerzett bántásokat rajtam vezették le.

Gondolkodtam ezen sokat, hogy nyilván olyan a megjelenésem, ami vonzza a rossz megítélést (tévesen), de arra is gondoltam hogy ezek az emberek minimum pszichológusra szorulnának agressziójuk és lelki sötétségük miatt.

Belekötni egy ismeretlenbe ilyen oldalon, hát nem épeszűségre vall.🙂

U.i.: egy 30 éves férfi.

2019. dec. 7. 07:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#9,akkor ő is összekever valakivel. Egy noname lapon ez megeshet, de nem sok problémás 30-as férfi tesz ilyet, ha körülnézel.

De a te dolgod, hogy hol társkeresőzöl.

2019. dec. 7. 21:29
 12/21 anonim ***** válasza:
Dehogyis keverem össze. Ide tudnék linkelni róla vagy 6-8 különböző képet ha akarnék :-D Már a kérdés megnyitása előtt tudtam hogy ő lesz az. Elolvasva a leírást meg főleg, a stílusa hamisíthatatlan. Vagy csak én lettem nagy fan :’D
2019. dec. 7. 21:32
 13/21 A kérdező kommentje:

Most így belegondolva tényleg valószínű hogy vannak már rajongóim itt.😂

De még mindig nem társkereső szándékkal írtam ezt.

Amúgy másik kérdésemnél linkelt magáról képet egy kedves nőszemély és utána írt üzenetet is, majd történt pár ártatlan levélváltás közöttünk. Aztán jött az ötlet hogy ott a Facebook és ezzel be is sült a dolog, nem lett belőle tartalmas "beszélgetés". A nő nagyon válogatós lehet, ezért nem ütöttem meg nála a lécet.

Egyszóval ignorált.🙂

Más kínálkozó nincs, meg ezután nagyon meggondolnám kinek adom ki a privát oldalam.

2019. dec. 8. 08:16
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Már megint idegesítő vagy. Elmondtuk ezerszer mi a baj: a külsőd tök jó, de a megnyilvánulásaid nem szimpatikusak. Még ha csak egy kultúráltan megfogalmazott, negatív személyes véleményt mond valaki, te már egyből ugrasz, meg küldöd az üzeneteket, hogy DE NEM MONDHATSZ ILYET, NEM ISMERSZ, NEM TUDHATOD JAJAJAJ. Még senki nem is mondott semmit, már egyből ilyenek vannak a kérdésedben, hogy “lelki sötétek” meg “pszichológusra szorulnak”. Az sem szimpatikus, hogy ahelyett, hogy összeszednéd magad és a való életben keresnél nőt, inkább ide linkelgeted folyton a képeidet, hogy hátha akad valaki. Már előre látom, hogy jönni fog az üzenet, amiben megpróbálod bizonygatni, hogy mennyire nincs igazam, de ne fáradj, nem olvasom el.
2019. dec. 15. 07:41
 15/21 A kérdező kommentje:

Kedves 14-es, én nem tudom ki vagy, és megnyugtatlak senkire sem szoktam ráírni magyarázkodás céljából!

Ha ilyen nagy a mellényed hogy én állandóan irkálok neked akkor légyszíves írd ki ide a felhasználónevem! Ha nem írod ki ide és privátban sem küldöd el nekem, akkor mentális problémák vannak nálad és beképzelsz dolgokat.

Tehát várom a felhasználónevet, mert enélkül hiteltelen az állításod!

2019. dec. 15. 08:10
 16/21 anonim válasza:
Én még nem láttam rólad egy képet sem itt szóval dobhatsz egyet ha még aktuális. :D
2019. dec. 15. 09:27
 17/21 anonim ***** válasza:

Kíváncsivá tettél. Dobj egy képet nekem is, ha gondolod. Szívesen leírom a véleményem. Ja és nem vagyok bunkó.

Itt nekem is a képemre csupa rosszat írtak, de mivel élőben sosem volt problémám, ezért nem veszem annyira fel.

2019. dec. 15. 09:48
 18/21 anonim ***** válasza:

Másoktól ne várj pozitív visszaigazolást önmagadról, leginkább magadról. Az internet ilyen és ilyenebb lesz, mindenkibe belekötnek ismeretlenül a beteg emberek. Nem kell magadra venni, ehhez nagymértékű önbizalom kell.

Persze: az ilyen kötekedő emberek gumiszobára ítéltettek, de nem tudsz velük mit kezdeni, meg egyáltalán miért érdekel más véleménye, egy olyan emberé aki nem is ismer, hovatovább nem is látott élőben?

2019. dec. 15. 09:49
 19/21 Barnabas333 ***** válasza:
Mert itt rengeteg a troll, megkeseredett ember. A magányos unatkozó befordult, meg a kisfiúk. Mégis mit vársz itt? Én se lógnék itt ha nem járna külön utakat a párom és nem szenvednék társas magányban. 42f
2019. dec. 15. 10:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Szívesen véleményezlek ha küldesz képet.
2019. dec. 15. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!