Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ellenszenves még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ellenszenves még itt is ismeretlenek számára?

Figyelt kérdés

Szinte már idegesítő szándékkal linkeltem magamról képeket újra és újra, amik a legtöbb esetben kérdéssel együtt törölve lettek. Viszont egy egy sértés még így is jutott nekem. Nem társkereső hirdetés volt egyik sem, csak egy ártatlan kérdés, hogy miért nem tetszem.

Nagyon sok gusztustalan jelzőt kaptam ismeretlen személyektől. Néha már úgy éreztem hogy az életük során szerzett bántásokat rajtam vezették le.

Gondolkodtam ezen sokat, hogy nyilván olyan a megjelenésem, ami vonzza a rossz megítélést (tévesen), de arra is gondoltam hogy ezek az emberek minimum pszichológusra szorulnának agressziójuk és lelki sötétségük miatt.

Belekötni egy ismeretlenbe ilyen oldalon, hát nem épeszűségre vall.🙂

U.i.: egy 30 éves férfi.

2019. dec. 7. 07:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
44%
Igaz, férfi vagyok, de kíváncsivá tettél. Dobsz egy képet privátban?
2019. dec. 7. 08:00
 2/21 anonim ***** válasza:
81%

Sokmindentől lehetsz ellenszenves. Például egy sötét, szemcsés képtől, nem mosolyogsz vagy fenyegető, stresszes az ábrázatod. Esetleg hülye effekteket raksz a képre vagy túl közelről fényképezed magad és nem teljesen kinyújtott kézzel. Kocsi mellett, horgászat közben vagy kutyával-macskával csinálod a képeidet állandóan.

Ezek mind olyan dolgok amik függetlenek a kinézetedtől de mégis befolyásolják a megítélésedet.

2019. dec. 7. 08:33
 3/21 anonim ***** válasza:
Küldj nekem is képet 🙂
2019. dec. 7. 12:49
 4/21 A kérdező kommentje:
#3, akkor cserébe te is!🙂
2019. dec. 7. 12:53
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

Sikerült, tényleg idegesítő volt, ragad, nyomul, henceg a házával, nyomi.

A fényképes tök átlagos, de ez a stílus...

2019. dec. 7. 14:24
 6/21 A kérdező kommentje:
#5, normális vagy? Sose hencegtem házzal meg nem is nyomulok! Összekeversz valakivel!
2019. dec. 7. 14:27
 7/21 anonim ***** válasza:
Kivancsiva tettel, kuldhetsz nekem is.
2019. dec. 7. 16:29
 8/21 anonim ***** válasza:
Nekem pl.nagyon szimpatikus vagy képek alapján is, és az írásaid alapján is. Ha nem lenne párom, rádnyomulnék :-D
2019. dec. 7. 20:23
 9/21 A kérdező kommentje:
#8, oké, de még nem is láttál rólam képet!😂😂😂
2019. dec. 7. 20:41
 10/21 anonim ***** válasza:
Dehogynem, egy csomót. Miért ne láttam volna? Ahogy írod is, egy rakást kiraktál már ide.
2019. dec. 7. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!