Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkerte az elettarsa kezet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkerte az elettarsa kezet, elotte kb.1-2hettel nekem mondta hogy ha akarom elhagyja őt és lehetnék a felesége es csinalna gyereket is. Szavaiban engem kivan, megis megkerte az elattarsa kezet, ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Ne ertsetek felre nem fekudtunk le, nem kerítettem ra alkalmat, pedig regota megvan a kapcsolat ugy ertem nem talizunk de amikor a munkahelyen meglat akkor folyton fantazial rolam.

Most ugy alakult hogy nemnagyon talalkozunk, de fura nekem hogy megkerte a csaj kezet, amit most lattam a facen, a csaj megosztotta mennyire boldog, de elotte nekem mondta hogy ha akarom akkor inkabb velem lenne es csinalna nekem gyereket, es lenne a ferjem ha akarom.

Nagyon jol eggyezunk, ezt a bejegyzest hogy megkerte a csaj kezet csak most lattam a facen,még nem tudtam megkerdezni hogy akkor miert mondta nekem azt amit.

Ti mit szóltok, szavaiban engem kíván , megis maskepp dönt.

Nagyon jol nez ki a srac, fitnessmodell, es en is ugyanugy "fitnessmodell" alkat vagyok csajban(nem olyan nagy sztar csak jol nezek ki), de mennyire lehet gondolja komolyan az elettarsav ezek utan? Ma este is beszeltunk es szivesen talizna velem. Utanna lattam a bejegyzest h megkerte felesegul a csajt. A furcsa az az hogy nekem azt mondta hogy lenne a ferjem ha akarnam

#szerelem #probléma #szerető #szerelmi háromszóöh
2019. dec. 7. 02:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Akarj=akard
2020. jan. 17. 12:49
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért emelted ki a kérdést újra? 2020. jan. 17-e van, amikor kiírtad, előző év dec. 7-e volt.

Történt azóta valami, amit nem tudunk?

2020. jan. 17. 12:54
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért, miért.... Mert valószínűleg volt már nem egy nő, aki a hazug ígéreteit hallgatva gyorsabban széttette a lábait neki. Nálad is ezt a módszert látja célravezetőnek. Ne hidd, hogy bármit is komolyan gondol abból, amikkel tömi a fejed. Az sincs kizárva, hogy a menyasszonyán is jobbat élvez esténként, ha arra gondol, hogy hamarosan te is bedőlhetsz majd a szavainak, aztán milyen jót dug majd veled is. De nem hinném, hogy ehhez olyan sok ész kellene, hogy magadtól ne gyere rá erre. Neked is hízelgő, hogy csorgatja a nyálát rád, különben már rég elhajtottad volna a fszba. Nem szerelmes beléd, csak a te skalpodat is beakarja gyűjteni. Ennyi az egész. Egyébként illene már megtanulni, hogy nem a szavakra kell figyelni, hanem a tettekre. Ennyi erővel nekem is elhihetnéd, hogy feleségül akarlak venni, mert éppen azt írom, holott eszem ágában sincs, és nem is teszek érte semmit.

2020. jan. 17. 13:31
 24/26 anonim ***** válasza:
82%
Jól bekajáltad a dumáját! Nagyon naiv kislány vagy még! Fejlődnöd kell még e téren....
2020. jan. 17. 13:31
 25/26 anonim ***** válasza:
82%

Valóban nagyon naiv vagy.

Megakar dugni. Ennyi.

2020. jan. 17. 14:36
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Pff! Ezek alapján amiket leírtál szerintem nem csak neked mondja ezt a menyasszonyon kívül. Ez a pasi szoknyapecér már ne haragudj, és nagyon pofátlanul csinálja, mert biztos tudja, hogy fogod látni a facebook-os bejegyzést. A harmadik keze után megy. Szerintem csak szívat, a szenvedélyes csók meg lehet csak azért volt mert szexuálisan nagyon kíván, és neki nem probléma hogy gyereket csináljon neked, sőt neki szerintem a bigámia fogalma se probléma, ami bűncselekmény. valószinüleg megcsinálná a gyereket és rád hagyná, hogy ő nem ér rá vele foglalkozni, mert az asszony gyerekével kéne de csak kéne foglalkozni. Lehet titkon azt reméli, hogy a mezőn a három top modell csajai hátsóját fotózhatja a zab táblában.

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de sürgősen olvass be neki, hogy mégis mit képzel, nem tisztel mint nőt téged se de a menyasszonyát se, se a többit se, mert szerintem van több is rajtad és a menyasszonyon kívül. Csak azért írom így, hogy felrázzalak a naivságból, mert ez a pasi nem szereti valamelyikőtöket csak megjátssza az izmokat.

2020. jan. 17. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!