Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkerte az elettarsa kezet, elotte kb.1-2hettel nekem mondta hogy ha akarom elhagyja őt és lehetnék a felesége es csinalna gyereket is. Szavaiban engem kivan, megis megkerte az elattarsa kezet, ti mit gondoltok?
Ne ertsetek felre nem fekudtunk le, nem kerítettem ra alkalmat, pedig regota megvan a kapcsolat ugy ertem nem talizunk de amikor a munkahelyen meglat akkor folyton fantazial rolam.
Most ugy alakult hogy nemnagyon talalkozunk, de fura nekem hogy megkerte a csaj kezet, amit most lattam a facen, a csaj megosztotta mennyire boldog, de elotte nekem mondta hogy ha akarom akkor inkabb velem lenne es csinalna nekem gyereket, es lenne a ferjem ha akarom.
Nagyon jol eggyezunk, ezt a bejegyzest hogy megkerte a csaj kezet csak most lattam a facen,még nem tudtam megkerdezni hogy akkor miert mondta nekem azt amit.
Ti mit szóltok, szavaiban engem kíván , megis maskepp dönt.
Nagyon jol nez ki a srac, fitnessmodell, es en is ugyanugy "fitnessmodell" alkat vagyok csajban(nem olyan nagy sztar csak jol nezek ki), de mennyire lehet gondolja komolyan az elettarsav ezek utan? Ma este is beszeltunk es szivesen talizna velem. Utanna lattam a bejegyzest h megkerte felesegul a csajt. A furcsa az az hogy nekem azt mondta hogy lenne a ferjem ha akarnam
Mást mondtak a szavai,mint a tettei.
Téged fűzögetett,csók volt,stb.,de szex nem.
Megfektetett volna,és többet hozzád sem szólt volna,mert ezt akarta leérni,hogy ledumálja rólad a bugyit kedves.szavakkal,a csajjal meg boldogan élne ugyanúgy.
Eljegyezte,ezzel csak pontott tett az i betűre.
Hagyd békén,ennél jobbat érdemelsz.
Nem tudom Maunika :'D
De, egyébként tudom, nagyon naiv vagy: még sosem láttál olyat, hogy egy pasi lehazudja a csillagos eget is egy nőnek, csak, hogy megdughassa?
Másrészt tök mindegy, bárkinek azt mondok amit akarok, ha az ellentétét teszem, akkor az lesz az őszintébb.
Harmadrészt meg is érdemelnéd ezt a sunyi egysejtűt, nyugodtan mássz csak rá legközelebb és gyertek össze, még mielőtt oda csúszik be majd a baba, úgy is egymáshoz valóak vagytok ( a másik nő meg megszabadul tőle legalább).
Szívesen.
# 14 vagyok - itt válaszolok
Sajnálom, nem akartam túl nyers lenni. A lényege a mondandómnak annyi volt, hogy a pasi viselkedése lég primitív szinten áll. Miközben mással tervez családot, házasságot, veled találkozgat a párja háta mögött.
Mindeközben minden nap hazamegy, átöleli a menyasszonyát, megcsókolja és hazudik neki, hogy vele képzeli el az életét.
Lehet, hogy a te gyomrodnak ez meg sem kottyan és így is akarod a pasit, hogy láthatóan jellem az nincs benne. Nálam pl a fenti viselkedés kiölné, hogy bármit is tervezgessek vele fejben, mert jellem vagy van valakiben, vagy nincs, de nem is én tesztelgetném ki, hogyha 1-2 év múlva nálam is unatkozni kezd, vagy jön egy másik "fitness modell" ( mert uyge nem csak mi vagyunk szépek és vonzók a városban, a munkahelyen ;) ), akkor majd velem is ezt fogja csinálni, mert nem bír a farkával.
Igen, van véleményem a fentiről, túl sokat látok ilyet magam körül, de őszinte leszek, próbálok nem ítélkezni. Úgy s látom, hogy akik ezekbe a szituációkba keverednek ( akár te, akár a pasi), valóban szenved ő is valamiképp a saját nyomorában.
Szóval bocs a durva mondatért, nem kívánok én senkinek sem rosszat.
(bár csupán annyit írtam, ha a valaki (jelenleg te) gyomra beveszi a fenti viselkedést egy párkapcsolatban, és ezt akarja, az meg is érdemli.) Lehet így is erős volt, de tényleg nem akarok senkit bántani. Név nélküli őszinte vélemény, nem ismerlek, nem személyesen neked szól.
De ez a véleményem a fentiről, ami itt lehet ilyen formában nyers és őszinte.
- Főleg, ha már kérdezték, mit gondolok. :) Pont ezt, amit leírtam.
nem olvastam el az uzeneted onnan hogy nincs jellem benned.Mert nen igaz az amit gondolsz rolam es h talalkozgatunk.
Nem talalkozgatunk, hanem o bejon vasarolni ,fogyasztani a munkahelyemre. Nekem az a dolgom hogy kiszolgaljam a vendegeket.
Van amikor csak ketten vagyunk mert nincs senki es olyankor szokott mondani nekem ezt-azt.
Nincs megtervezett talalkozgatas.
En ismerem ot regota, nem csak egy idegen.
Mar kb.tobb mint 1eve fűzoget es most ezeket mondja, es hogy talalkozzunk.
És ekozbe a facebookon lattam hogy megkerte a baratnoje kezet.
Innen jott a kérdés
Azt mondta hogy azert kerte meg a kezét, mert van neki 1gyereke -sajat-és akkor feltudja hatalmazni a jegyeset arra hogy gondozza az ö gyereket , hasonlo szerepet tolthet be mint egy anya-pl.ovibol hazahozhatja, szulöi megbeszélések stb.
Es ez volt az oka.
Hát hogyne.
Akárki elhozhatja a gyereket az oviból, ha a szülő engedélyezi és megbeszéli az óvónőkkel. Egy bébiszitter is. Azért nem kell feleségül kérni.
Ne akarj megérteni, egy gerinctelen alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!