Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randivonalon egyáltalán nem lájkol senki, senki nem ír vissza, még az 50 körüli nők sem, akkor elég szar pasi lehetek?
Figyelt kérdés
Legalább 200 nőt belikeoltam már ott, soknak írtam levelet is.
F/28
2019. dec. 6. 19:38
31/39 A kérdező kommentje:
Semmit. Másnaposan sose főzök.
2019. dec. 6. 21:02
32/39 anonim válasza:
Azt írtad mindig ittál, de ha jól emlékszem mindig főztél is.
Csaló.
33/39 A kérdező kommentje:
Amikor töményeztem Grazban akkor lehet főztem úgyis, nem emlékszem. Zsófi nekem kiestek az évek részben az alkoholos abúzus miatt.
Gyere vissza. Jó tudom, rászolgáltam hogy ne tedd. De mégis.
2019. dec. 6. 21:17
34/39 anonim válasza:
Nem estek ki...
Mindig csak a kifogások Csacsinszki.
Nem tudok visszamenni, mert, hát mert tudjuk jól, hogy miért nem. :D Szoktam olvasni az őszinte és markáns véleményedet.
35/39 A kérdező kommentje:
Miért nem? Tényleg, miért?
2019. dec. 6. 21:25
36/39 anonim válasza:
Nem idézem ide be, mert lesújtó. Nem vagy álmos?
37/39 anonim válasza:
Alszom. Jó hétvégét, sikeres randevút :)
38/39 A kérdező kommentje:
Nem. Szárazolok ma, nem akarok már inni. Csak nehéz. Lehet megyek hétfőn pszcihiátriára.
2019. dec. 6. 21:40
39/39 anonim válasza:
Erről a kérdésről eszembe jutott, hogy épp xarnom kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!