Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randivonalon egyáltalán nem lájkol senki, senki nem ír vissza, még az 50 körüli nők sem, akkor elég szar pasi lehetek?
Figyelt kérdés
Legalább 200 nőt belikeoltam már ott, soknak írtam levelet is.
F/28
2019. dec. 6. 19:38
22/39 A kérdező kommentje:
ÉLőben szoktam szórakozóhelyek környékén próbálkozni.
Levegőnek néznek a nők kb.
De tavaly voltam iskolában is (egyetem), ott is levegőnek néztek a nők.
Meg az összes munkahelyemen is.
2019. dec. 6. 20:05
23/39 A kérdező kommentje:
" Tegnap még mindeni a giga méretű szerszámodtól rettegett! Ma is ez lehet a hiba."
Tény hogy nagy.
2019. dec. 6. 20:06
24/39 anonim válasza:
Tényleg, a piros télapóöltöny most jó szolgálatot tenne :D Nevess te is :)
27/39 A kérdező kommentje:
Csak akkor azt nem értem miért csodálkoznak hogy iszom..mit csináljak?
Valahoyg el kell viselni a magányos estéket.
2019. dec. 6. 20:12
28/39 anonim válasza:
Kapcsolatban nem lenne magányos? A legtöbb alkoholista kapcsolatban él. Akkor meg arra hivatkoznak, hogy az a kiút.
29/39 A kérdező kommentje:
Lehet az lenne akkor is. A tündérlány viszont tényleg nagyon tetszik, belsőre is. Konkrétan feleségül akarom venni. Nem viccelek. Ez a cél.
2019. dec. 6. 20:31
30/39 anonim válasza:
Mit főztél ma?
Láttam már olyat, hogy valaki évek múlva beadta a derekát, hát mit mondhatnék. Sok boldogságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!