Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy ne akarjon egy pasi sem?

Figyelt kérdés

Nem akarok kapcsolatot senkivel, nincs szükségem senkire.

Van ezer meg ezer gyönyörű, okos nő a Földön, nem értem miért engem piszkálnak.

Ők arról álmodoznak, hogy férjhez mennek életük szerelméhez, gyerekük lesz stb...

Nem találják a párjukat, magányosak egyedül, és itt vagyok Én 20 évesen, semmi ilyenről nem álmodom mégis zaklatnak a pasik.

Azt igaz, hogy nem nézek ki rosszul de akkor is a nem az nem.

Miért ilyen nehéz megérteniük?

Utazni szeretnék, világot látni,egyedül, ha lenne párom nem lehetnék szabad és nekem a szabadság mindentől többet ér.

2019. dec. 6. 13:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Légy kedves, aranyos, hűséges. Akarj komoly kapcsolatot és családot. Nagy ívben kerülni fognak.
2019. dec. 6. 13:38
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes, én határozottan megmondom egy férfinek, hogy nem érdekel, akkor nem próbálkozik újra és újra. Egy mondat, ennyi.
2019. dec. 6. 13:47
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Kinyitod a szád, formázod a hangokat, és nagyon határozottan azt mondod, hogy nem!
2019. dec. 6. 13:55
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Jajjj szegény...😭 de sok a problémád.

Sok szingli nőt ism, azt mondtak azért vannak egyedül, hogy az ő döntésük, terveik érvényesüljenek mindig.

Nyaralás, vásárlás.... stb

Ha szex kell keresnek partnert, barátság extráikra

Lehet hogy igazuk van.

2019. dec. 6. 13:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Például hagyj ki 1-2 fürdést. Garantálom, hogy nagy ívben elkerülnek.
2019. dec. 6. 14:36
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Szedj fel +40-50 kg-ot.
2019. dec. 6. 15:45
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Megmondod, lezbi vagy és kész. Ez úgyis akkora szenzáció nekik, hogy terjeszteni fogják, így még az sem nyomul rád, aki amúgy tervezte.

Nekem ráfért a képemre, aki meg rákérdezett, annak elmondtam utólag a miérteket. De mivel nem láttak pasival, a pletyi fennmaradt, nekem meg nyugtom volt.

2019. dec. 6. 16:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#1 nálad a pont :D :D
2019. dec. 6. 16:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd ,hogy van valakid. Mostanában ezt a módszert használom.
2019. dec. 6. 16:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Eressz el egy hatalmas fingot mikor oda mennek hozzád.
2019. dec. 6. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!