Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! A 185 centihez társuló 77 kilóval ellátott sportos testalkat vonzó számotokra?
Figyelt kérdés
Nyílván a többi külsőség is számít.
Csak egy közvéleménykutatást végzek, mert nem régen lett vége a kapcsolatomnak és nem tudom őszintén mi a mai női ideál. :)
2019. dec. 3. 09:32
1/9 anonim válasza:
Ezek csak számok, szinte semmit nem mondanak rólad. Mondjuk azt viszont igen, hogy buta vagy, mint a föld, és ehhez még felszínes is.
2/9 anonim válasza:
Testzsírszázalékot írva ez szerencsésebb lenne. Vagy képpel.
A kiló cska azoknak számít, akik nincsenek tisztában azzal, hogy ugyanannyi súlyuizomnak kisebb a térfogata. Manapság meg a társkeresőkből kiindulva minden barom ráfogja magára, hogy sportos. Az is, aki 10 éve sportolt utoljára, akkor is tesiórán és megeszik egy lovat vacsorára.
3/9 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy ideál. Egyéni preferenciák vannak.
Nekem túl vékony lennél.
4/9 anonim válasza:
Nem. A 165/120 vonzóbb!
Ennyi ésszel!
5/9 anonim válasza:
Linkelj képet magadról, úgy könnyebb lesz véleményt mondani a nőknek 😂
6/9 anonim válasza:
"mi a mai női ideál" - Mindenkinek más tetszik.
7/9 anonim válasza:
Nekem nem jönne be, de van 1000 meg 1000 másik nőnek igen.
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon jól hangzik :D
Magasság tökéletes, és csípem a vékonyabb sportos testalkatot is.
Sok sikert egy következő barátnőhöz :D
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!