Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm legutóbb 3 hete azt kérdezte, ha terhes lenne akkor elvenném e feleségül?
Figyelt kérdés
XD Mondom, nem, elvetetnénk, mert még fiatalok vagyunk. Erre ma megint megkérdezte. Azt mondja nem terhes, csak kérdezi. Holnap csináltatok vele tesztet:S Ti mit tennétek a helyemben?
:O
Én 20 barátnőm 16
2010. júl. 19. 15:32
1/12 anonim válasza:
ha cigányok vagytok akkor semmi gond a többiek is 16 évesen szülnek
ha nem cigányok vagytok akkor a 16 év elég gáz
2/12 Helmuth von Moltke válasza:
Disszidálnék Bhutánba, de csak mert menő zászlójuk van.
4/12 anonim válasza:
Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz. Ha nem bízol benne, akkor húzzál gumit. (Pl. félsz, hogy direkt kihagy néhány tablettát, ha szed..) Akkor nem kell majd ilyenen aggódnod...
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem hiszi el, hogy egy 20 éves férfi szerelmes lehet egy 16 éves lányba(nekem nincs gondom a kor különbségekkel!!), de nem ismerem a csajt, nem tudom, hogy megsérted, vagy nem azzal a teszttel...
6/12 A kérdező kommentje:
Fehérek vagyunk.Tudom hogy gáz.
Pont ezért nem akarom.
Ha megsértödik,ha nem,a lelki nyugodtságomért megcsináltatom vele.
2010. júl. 19. 15:38
7/12 anonim válasza:
Mi csak tanácsot tudunk adni, neked kell eldönteni, átalakítani a döntésedet ezek alapján...
9/12 anonim válasza:
Ha csak azért szeretné ,hogy elvedd mert terhes,semmiképpen ne menj bele!A házasság egyébként sem okos dolog..csak nézz körül!Ráadásul iszonyatosan fiatalok vagytok ti ehhez..a gyermekvállaláshoz is!
10/12 anonim válasza:
Én menekülnék a helyedben de te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!