Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen elutasítóak velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen elutasítóak velem a nők? Miért nem akarnak velem még barátkozni sem és beszélgetni sem?

Figyelt kérdés
Ahogy felveszek egy lányt msnre egyből töröl.Meg akár hol próbálok ismerkedni, beszélgetni minél előbb leráznak és elutasítanak, mintha leprás lennék.Nem értem miért lehet ez, külsőleg minden rendben van velem.Ha beszélgetésre kerül a sor, akkor egyoldalú a beszélgetés, a lány semmi érdeklődést nem mutat felém, bármiről is kérdezem és beszélek vele.Egyszerűen nem érdeklem a nőket, mintha egy szellem lennék akin átnéznek.A barátnő szerzésről már lemondtam, de barátként sem akarnak ez a szomorú.
2010. júl. 19. 14:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg velem, hátha kideríthetem, mit csinálsz rosszul.
2010. júl. 19. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!