Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » CSAJOK akinek volt dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK akinek volt dolga körülmetélt férfivel, sráccal elmondaná a tapasztalatait?

Figyelt kérdés

Jelent valami előnyt az ágyban?

Jelent valami hátrányt ágyban?

A műtét után volt e valami elváltozás a péniszen?

2010. júl. 19. 14:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ahoz kellene egy kis önbizalom, eléggé lerombolta 1-2 visszautasítás.
2010. júl. 19. 15:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Nincsen semmi gond a körülmetélt pénisszel, ne aggüdj nem fogod megbánni! könnyebb tisztán tartani meg szebb is, nagyobbnak is látszik. Persze egy kicsit máshogy kell hozzáérni szexuálisan mint a "normál"-hoz de majd megtanulod h neked mi a jó.
2010. júl. 19. 15:34
 13/22 anonim ***** válasza:
hh kint van újra a kérdés? h sikerült a műtét?
2010. júl. 25. 19:49
 14/22 anonim ***** válasza:

neeeemár, hogy valaki azért utasítana vissza, mert körül vagy metélve!!!

Tényleg jobb orális szexnél:) am meg nem vmi nagy különbség, csak állítólag kevesebb inger ér majd téged, szal nehezebben mész el... de ne aggódj:)

2010. júl. 25. 19:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Na, mesélj, hogy vagy? :)
2010. júl. 25. 20:03
 16/22 anonim ***** válasza:
90%

Szia! 25 vagyok, a pasim 26. Őt tizenéves korában metélték körül fitymaszűkület miatt. A szexszel minden oké.

Nem sorolja a jó élményei közé a műtétet, utána pár hétig sebes volt, paraffinolajba kellett mártogatnia és rendszeresen visszamennie a dokihoz, aki megmozgatta kicsit, ami sajnos fájt.

Ő nem volt szerencsés abból a szempontból, hogy nem tűntek el teljesen a nyomok. Szóval kicsit viharvert a kukija, mármint ilyen kis foltok vannak rajta. De ez nem okoz problémát. Mármint őneki persze okozott régebben önértékelési parákat, de aztán volt 1-1 barátnője (én vagyok a harmadik csaja). Ezalatt valszeg rájött, hogy tökre nem érdemes emiatt görcsölnie, elég ha előre szól, hogy ne okozzon meglepit. Én amikor összejövésünk után nem sokkal, mikor először aludtunk együtt, és olyan volt a szitu, elmondtam neki, hogy szűz vagyok, mer akkor még az voltam, és akartam, hogy tudja. Ezután ő meg elmondta, hogy körül van metélve, és esztétikai szempontból nem regenerálódott tökéletesen, de amúgy más különbség nincs. Kicsit akkor megijedtem, mert sosem láttam metélt pélót. Másnap beírtam a google képkersőbe:D Ott láttam, hogy alig van különbség. Szabadon van a makk, ennyi. És mivel ezt elmondta a barátom akkor, nem okozott meglepetést a dolog, és engem abszolút nem zavar az egészben semmi. Mindketten élvezzük a szexet. (Mondjuk nekem néha fáj, de ez csak a nagy mérete miatt van.)

2010. júl. 25. 20:12
 17/22 anonim ***** válasza:

nekem is körül van metélve, tavaly április óta.

júliusban már éles bevetésen volt és minden okés volt.

a csajok általában észre sem veszik a különbséget. a szex annyiban másabb, hogy orális szexnél később megyek el, és eleinte kicsit furcsa volt a gumihasználat.

F/21

2010. júl. 25. 20:24
 18/22 anonim ***** válasza:
43%
oké, megnyugodtam h nem zsidrák vagy
2010. júl. 25. 20:51
 19/22 anonim ***** válasza:
45%
Na.. ami késik, nem múlik.
2010. júl. 25. 21:14
 20/22 anonim ***** válasza:
semmi gond sincs velük. amúgy meg örülj neki, úgy hallottam, egészség szempontjából kifejezetten jó. ha pasi lennék, simán megcsináltatnám (nem vagyok zsidó).
2010. júl. 25. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!