Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszik a körülmetélt pénisz?
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 22:49
1/11 anonim válasza:
visszataszító, természetellenes
2/11 anonim válasza:
csak ha pajeszt is növesztesz hozzá!
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Ha fitymaszűkületek van titeket is körülmetélnek gyök.erek nem csak a zsidókat.
5/11 anonim válasza:
Nem számít. Volt körülmetélt és körülmetéletlen párom is, és sem a szerelem, sem az együttlétek minősége nem ettől függ.
6/11 anonim válasza:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:55
hát nem épp nekem csak a felső feléből vágtak egy keveset, nem tudom hogy oldották meg, de azóta jó:D
7/11 anonim válasza:
Nekem tetszik!De persze nem ez dönt egy párkapcsolatban.De végülis a kérdés nem is erre irányult.Volt párom körülmetélt volt,nekem bejött.szép és tiszta.Ennyi a véleményem
8/11 anonim válasza:
Akit egy metélt már megizélt, azzal tuti nem kezdenék...
9/11 anonim válasza:
Nekem körülmetélt és eddig az össes csaj megijedt tőle, ki van száradva a makk, ronda, kérges, érdes, feszül, nem jó... a vágás is cikkcakkos, meg a varratok lyukai is ott vannak
Undorító, bőrt kell növesztenem rá, hogy legyen valami
Meg persze az se kellemes, amikor gusztustalan nácik lezsidóznak, pedig nem vagyok az :(
Főleg gyerekkoromban volt ez kiborító, most már felnőttként senki nem mer beszólni, de nem is mutogatom sehol inkább, úgyis nagyon ronda
10/11 anonim válasza:
Nekem is csak károm származott a metélésből :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!