Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexeltetek már legalább egy körülmetélt sráccal?
Milyen volt, milyen különbsége van? Jobb-rosszabb, mint a "normál"?
Hosszabbak volt(ak) a menet(ek)?
Gumival/orállal sem volt gond?
Hány éves voltál +a partner?
Párom körül van metélve. Sok különbséget én nem tapasztaltam, nagyon jó a szex, a menetek hosszába se érzek nagy változást, van hogy hosszabb, van hogy rövidebb. Nincs semmi gond vele! Imádom és kész! :)
22/L 26/F
Műtét után sok embernek vannak problémái, így szex közben gond lehet a bőrhíd (skinbridge), ami feszíti a makkot, illetve a makk érzéketlensége.
A fityma nem véletlenül nőtt az emberre, funkciója van, szex közben is.
Ha a csecsemőkorban elvégzett rutinszerű körülmetélés jó dolog lenne, akkor nem próbálna lebeszélni róla Dr Spock utolsó könyveiben. A világ több, mint 85%-a nincs körülmetélve és a szám növekszik, mivel sok helyen visszaszorult, ahol divatba hozták egyes körök. (Angolszász országok pl)
A műtét után föllépő problémák sok férfinak okoznak gondot a szexben meg amúgy is. (Én is köztük vagyok)
Ahogy én láttam, a csajok nagyrészt undorodnak a kiszáradásról hámló és foltos makktól, persze ízlések és pofonok, nekem eddig ez volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!