Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek nem veszem fel a telefont az sértő?
Megharagudott rám vajon?
Figyelt kérdés
Hívott kétszer is, de kinyomtam mert nem tudtam beszélni, azóta nem hív nem ír semmi.....
Megharagudott?
Egyébként nem a párom csak beszélgetünk vagyis próbálunk :D
Mondjuk ez nem komoly téma, de csörgesd meg, amikor tudsz beszélni vagy küldj neki egy üzenetet, hogy hívjon fel...
2019. nov. 30. 14:29
2/12 anonim válasza:
Nem feltétlen sértő de, ha kinyomtad akkor gondolhatja látta, hogy keresett és várja, hogy te keresd amint alkalmas lesz az időpont vagy ráérsz. Én a helyében biztos nem írnék neked vagy hívnálak addig ameddig te nem jelentkezel.
2019. nov. 30. 14:30
3/12 anonim válasza:
Nem, csak úgy gondolja hogy elfoglalt vagy. Ez az oka annak is hogy nem ír. Ha viszont ezután nem írsz jó ideig, elég egyértelmű hogy nem akarsz vele beszélni, szóval sokan mások se erőltetnék.
2019. nov. 30. 14:30
4/12 anonim válasza:
Engem azért küldött el egy férfi melegebb éghajlatra, mert nem tudtam felvenni a telefont. A táskámban maradt és mire megtaláltam már nem csörgött. Írtam neki, hogy mi történt, mire sértődötten közölte, hogy menjek oda, ahova gondolja. Ok.
Szóval nem elképzelhetetlen.
2019. nov. 30. 14:38
5/12 anonim válasza:
Áá dehogy.
Felesleges egy üzenet is,hogy "bocs,most nem jó majd visszahívlak" ,vagy akármi.
Nők pasztmek...
2019. nov. 30. 15:05
6/12 anonim válasza:
Kétszer kinyomtad.. Nem is ismeritek egymást, gondolhatja, hogy nem akarsz vele beszélni, nem tudhatja, hogy miért történt. Az a minimum, hogy te hívod!
2019. nov. 30. 15:06
7/12 anonim válasza:
Még mindig nem ugyanugy gondolkodik minden ferfi...
Nehez lett volna dobni egy uzit, hogy mi volt, mi?
2019. nov. 30. 15:27
8/12 anonim válasza:
Azóta nem hív, nem ír, semmi...
Jesszusom, nem gondolod, hogy mivel ő keresett és kinyomtad most rajtad lenne a sor, hogy keresd?
2019. nov. 30. 15:30
9/12 anonim válasza:
Olyan öröm olvasni, hogy mindenkinek ilyen casual munkája van. Ha beszélek ügyféllel, mert betorpant váratlanul, akkor azonnal felállok és megyek a tárgyalóba, és annyi. Nem, nem emelem fel az ujjam, hogy "várjá', mucikának írni kell, me' agyphaszt kap". Ügyintézés közben sem mondom az embernek, hogy "várjon, csak írok üzit fészen a Bélának".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!