Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom csak úgy adná oda azt a telefont ami nem kell neki, hogyha kifizetem az árát, nem gáz? 22/L
Ez attól függ, mi volt a terve.
Ha az a terve, hogy vesz egy újat, és a régi, még mindig csak fél éves telefonját meg eladja, akkor ha neked kell, fizesd ki.
Ha meg nem kell, ne vedd meg. Majd beadja egy bizományiba, aztán visszakapja a pénze nagy részét.
Ha úgy volt, hogy vesz egy újat, a régit meg bedobja egy fiók mélyére, akkor gáz.
De egyébként akkor sem gáz, senkinek sem kötelessége ingyen cuccokat osztogatni a másiknak.
Első körben azt mondanám, 5 év után ez gáz..
De valóban, ha új teló kell neki, amihez eleve eladná, ÉS mondjuk nem egy 50 ezres telefon teszem azt, hanem egy 150-200 ezres, akkor már nem ennyire egyértelmű a helyzet.. Ez esetben megértem, hogy nem adja át csak úgy ingyen, ha 1) drága a készülék, és 2.) ő is drágát akar venni, ezért nem mindegy neki a különbözet..
Ezt a részletet meg csak te tudod, hogy egy 200 ezres iphone, vagy egy 50 ezres Huaweiről van szó. ;)
Mert ha te úgy döntesz hogy lecseréled a kocsidat és a párod kiakad, hogy nem adod neki a régit, mit szólsz?
Tök mindegy milyen értékről beszélünk, a te tulajdonod, a te döntésed mi lesz vele.
Miért lenne kötelező neki csak úgy odaadni neked bármilyen értéktárgyat?
Odaadhatja persze, de ha ezen kiakadsz, hogy adott esetben 100ezres értéket nem ajándékozgat csak úgy el, főleg ha mondjuk neki számít 100ezer Ft, akkor Te vagy a kis nyikhaj, nem ő .
Nekem eszembe nem jutna ezen hisztizni adott esetben, de lehet ha nekem adná a párom is adnék neki valamennyit, mert a pénz nekem is pénz meg neki is, pedig együtt élünk és 30 felett vagyunk.
5 év kapcsolat után nem kérünk pénzt egymástól ilyesmiért.
Ha elviszi a csajt kajálni azt is felesben fizetik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!