Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti soknak tálalnátok ezt a súlyt a barátnőtöknek?
Figyelt kérdés
157 cm és 65 kg. Alakom inkább homokóra szerű. Van mozgás és edzés és étkezésekre is odafigyelek.
27N
2019. nov. 27. 20:52
11/23 anonim válasza:
Legjobb baratnom kb ennyi centi es kilo. Doglenek utana a pasik.
13/23 anonim válasza:
Ah, pedig a nők a gonoszak, nem?
15/23 Derwer válasza:
A feleségem 158cm. És 80kg-osan is tetszett, szexi alakja volt, bár már zavart picit mert abszolút egészségtelen volt.
Igen is lehet szexi, csak nagyon jó helyre kell pakolni és olyan pasi kell aki nem annyira a vékonyakra bukik.
16/23 anonim válasza:
szerintem ez még pont jó ha van edzés rá akkor nyilván sokkal jobb is mint az átlag mert formásak a doborulatok + a combok és kezek is feszesebbek és nem ilyen logosak
17/23 anonim válasza:
Bírom hogy itt nem lehet megírni az igazat. Egy nő feltesz egy kérdést és olyan, mintha a facebookon lennénk: Csak az őt dicsérő más (barát)nők kommentelnek be, meg a kanos, mindent megdugni akaró férfiak. Az igazságot nehogy véletlenül kimondja bárki is, az csúnya dolog.
18/23 LazyJones válasza:
#17 Én meg azt bírom, amikor valaki feltételezi, hogy csakis az ő meglátása lehet helyes. Nem vagyok nő, nem ismerem a kérdezőt, boldog párkapcsolatban élek, nem akarok a páromon kívül senkit megdugni, és rengeteg normális, kedves, szerethető nőt ismerek, akik a kérdezőnél nagyobb súllyal küzdenek.
19/23 anonim válasza:
Itt a 17-es szerintem arra gondolt, hogy akinek ez a súly sok, az le lett pontozva, akinek még nem sok, azt meg felpontozták.
És ez eléggé szembetűnő. Mintha csak az lenne oké, aki a kérdezővel ért egyet.
20/23 LazyJones válasza:
#19 Minden tisztelettel, de nem ezzel a részével nem értettem egyet. Mindenkinek megvannak a maga preferenciái külsők terén, van, akinek ez belefér, van, akinek nem, van olyan is, akit meg nem érdekel az egész. Azt azonban igenis szóvá szeretném tenni, hogy nem mindenki barátnő vagy szexhiányos pasi, aki szerint a jelenlegi állapot, vagy az előző válaszoló által adott vélemény nem, vagy nem eléggé hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!