Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már adnátok egy olyan kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már adnátok egy olyan kapcsolatban ahol a párotokkal nem minden klappol de mást nem találnátok?

Figyelt kérdés

Sok-sok ideig tartott mire nagy nehezen lett egy barátnőm. Eleinte jól indult a dolog, össze is költöztünk, ám idővel olyan problémák jöttek felszínre amik kissé kiábrándítóak. Nem életveszélyesen de nekem ezek számítanak.

Ezert időnként felmerül bennem a szakítás gondolata, viszont már elég idős vagyok (32), valószínűleg senkit nem találnék már helyette.

Egyszóval, egy olyan kapcsolat jobb amiben elvagyunk egymással de ez a kis tüske bennem lesz mindig, vagy semmilyen kapcsolat?

2019. szept. 29. 12:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Már adnátok=maradnátok
2019. szept. 29. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kezdésnek megpróbálnám megbeszélni vele azokat a dolgokat amik nem klappolnak.

Mert az mindkettőtök érdeke, hogy boldogak legyetek a kapcsolatban, ehhez meg mindkettőtöknek kell változni, idomulni a másikhoz.

Ha ez nem megy és nem vagy boldog a kapcsolatban akkor kár együtt maradni csak azért, mert félsz az egyedülléttől, a meg nem oldott problémák csak egyre rosszabbak lesznek.

Meg ahogy Elton John is mondta, sose vagy túl öreg ahhoz, hogy valami újba kezdj.

2019. szept. 29. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:

32 vagy, nem 62.

Egyébként is jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. Addig szakíts, amíg nincs gyerek!

2019. szept. 29. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy maradnék. De ahogy ide írtál, te fogsz. Sok boldogságot a langyos fosban!
2019. szept. 29. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, most is épp egyedül vagyok, és benne van a pakliban, hogy úgy is maradok. De inkább szakítottam a most már exemmel, mert egy rossz kapcsolatban sokkal rosszabb bentragadni szerintem, mint egyedül lenni.
2019. szept. 29. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!