Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, nálatok hány év korkülönbségnél van a határ egy kapcsolatban?
Néhány év eltérést tartok ideálisnak, akár oda-vissza is, de még sosem sikerült megvalósítani.
Akit megszerettem a korával együtt fogadtam el, akár szélsőséges esetben is.Fordítottan viszont egyáltalán nem működött. A fiatalabb férfiak elzárkóztak a kapcsolattól, a velem egykorúak fiatalabb nőt kerestek, egyedül az idősebb korosztály akart azonnal szoros köteléket.
22 vagyok, ő legyen 30 alatt.
Nekem a szüleim között 9 év van, de szerintem az már sok. A legjobb az 5-6 év.
8: Én 40 (lassan 41) éves férfiként 33-40 közé rakom be a szűrőt a társkereső oldalakon. Sokáig őrlődtem azon, hogy milyen értékeket állítsak be. Nálam fontos szempont (volt), hogy még nem adtam fel azt a reményt, hogy olyan hölggyel jöjjek össze akivel ha eljutnánk a vállalás témáig még benne lenne a dologban, ergo hasonlóképp vélekedne, mint én. :)
Két (és fél) érvem volt a maximum 10 év korkülönbség meghozatala előtt. Feledik: Valahol meg kell(ett) húzni a határvonalat :D 1: 10+ diffinél már lehetnek "generációs különbségek", hiába rendelkezem "fiatalos" személyiséggel és fizimiskával (csodálkoznak, ha szóba kerül a korom, nem tűnök negyvennek), ez talán probléma lehet később. 2: Mire a tervezett gyermek érettségire menne (példa kedvéért), akkor én már hatvan lennék, a hölgy viszont még ugye 40 közepe. Egy hatvanas férfi már ugye nem olyan virgonc... (Nem, nem csak "arra" gondolok :P)
Te, hogy vélekedsz, kíváncsi vagyok miért húztad be a 10-15-ös vonalat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!