Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy aspergeres személlyel nehezebb kialakítani kapcsolatot, mint egy "normálissal"?
Ez is igaz az Aspergeresre, hogy baratkent is tekintenek a másikra a parkapcsolatban. Nekem nagyon fontos volt az aspergeres parom, mint barat is. Leginkabb emiatt hianyzik.
De sajnos tenyleg nagyon nehez veluk a parkapcsolat. Tenyleg nem az aspergeres hibaja, es nem szandekos, de nagyon banto tud lenni, es ehhez egy nagyon magas EQ-val rendelkezo embernek kell lennie a masiknak, hogy ne vegye magara. Rengeteg turelem... es keves neurotipikus ember tart ki emiatt.
A másik, hogy maskepp kötődik. Nalunk azt ereztem, hogy bármelyik nap siman kitorolne az eletebol, es vegul igy is tortent. Ha megbantodik, kb. lehetetlen kiengesztelni. Apróságokon felhúzza magát. Ebben is nagyon merev volt az exem. Es mivel máskepp gondolkodik, tamadt engem es hibaztatott mindenert.
De az nem igaz, hogy erzeketlen, ahogy irtak korabban.
Kedves Kérdező, szoval igen, nehezebb, sokkal, de siman van esely arra, hogy találj párt. :) csak mondd el neki a helyzetet és azt is, hogy mire van szukseg tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!