Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatot miért kell titokban tartani ha a felek függetlenek, egyedülállóak?
Magyarul,hogy amikor
nincs senkijük!Mehetne tisztán,felvállaltan minden. A közösségin pl a ffi már rég kiírta,hogy kapcsolatban,a nőnek egyedülálló az állapota.
Miért nem igy van?
Szerintem neked sem esne jól ha együtt vagy valakivel és egyedülállónak van kiírva.
Én se írtam ki sokáig, egyszerűen nem érdekelt annyira, hogy módosítgassam.
A lakhelyem is a régi még, pedig 5 éve elköltöztem. Kit érdekel? :D
Én végül kiraktam hogy kapcsolatban, hátha akkor kevesebb gyökér mozdul rám, de amúgy nem érdekelt volna.
Szüleim 26 éve házasok, nincs kirakva nekik. Kapaszkodj meg, apósom nincs is fent face-en, úgyhogy anyósomnak még annyira sincs kirakva.
Döbbenet. :D
Szerintem neked sem esne jól ha együtt vagy valakivel és egyedülállónak van kiírva.
Nem esne szarul, mert leszarom a facebookot, semmit nem jelent. Nem vagyok már tini.
Oké..ennyit a facebookrol..
De attól még lehetne nyíltan mutatkozni nappal is nem? Munkába is busszal megy a hölgy pedig én is bevihetném kocsival.
Akkor én is leszek egyedülálló státuszú és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!