Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kapcsolatot miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatot miért kell titokban tartani ha a felek függetlenek, egyedülállóak?

Figyelt kérdés

Magyarul,hogy amikor

nincs senkijük!Mehetne tisztán,felvállaltan minden. A közösségin pl a ffi már rég kiírta,hogy kapcsolatban,a nőnek egyedülálló az állapota.

2019. nov. 5. 14:21
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Mindig azt mondja,hogy majd.. még nincs itt az idő, nagyon elfoglalt és nem tudna max lenni egy kapcsolatban stb.. Tehát ezeket mondja.

Még egy picit visszatérve a facere.. oké,hogy nem módosítja az állapotát, de attól még leveheti az egyedülálloságot és akkor ne rakjon ki semmit. Így is meglehet oldani. Az meg nem igaz,hogy nem jutna eszébe mert rengeteget olvas a facen.

Na mindegy.. szerintem ez nem lesz így hosszútávú!

2019. nov. 5. 16:35
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem kell mindnet a kirakatban tenni

Nekem el van rejtve nem kell bizonygatnom senkinek

2019. nov. 5. 17:22
 23/27 A kérdező kommentje:

22-es!

Ezt mondom én is! Akkor el kell rejteni!

De így este állandóan azt hallom,hogy pittyeg az üzenethang és ilyen kanos ismeretlen disznók irogatnak neki. Ő nem ír vissza neki,mert lexar mindenkit magától megmutatja,és utána tiltja őket,de új jelentkezők mindig lesznek. És ez azért van mert látják,hogy egyedülálló!

2019. nov. 5. 17:53
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ebben tévedsz. Az ilyen kanos kis kukik meg sem nézik a kapcsolati státuszt. Nekem még akkor is írták, hogy küldjék judo fotót, amikor ki volt írva, hogy el vagyok jegyezve.
2019. nov. 6. 01:17
 25/27 anonim ***** válasza:

"de új jelentkezők mindig lesznek. És ez azért van mert látják,hogy egyedülálló!"

Az új jelentkezőket nem fogja érdekelni, hogy mi van a lapjára kiírva.Sokan úgy vannak vele, mint, ahogyan itt sokszor lehet olvasni ezt a közhelyet, hogy csak az a nő foglalt, akin éppen fekszenek.Nos az aktuális rajta fekvésedre meg nincs éppen funkció a facebookon.

2019. nov. 6. 08:12
 26/27 anonim ***** válasza:
Már kiírtam, hogy kapcsolatban vagyok, éppen emiatt, de még mindig próbálkoznak olykor kanos gyökerek. Ez ilyen.
2019. nov. 6. 09:24
 27/27 anonim ***** válasza:

Dettó nálam is ,aki akar az akkor is ír ha kivan irva hogy kapcsoaltban

Így meg h nincs kiirva arra fogjak dehát nemtudtam h nem vagy szingli :)

2019. nov. 6. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!