Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kapcsolatot miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatot miért kell titokban tartani ha a felek függetlenek, egyedülállóak?

Figyelt kérdés

Magyarul,hogy amikor

nincs senkijük!Mehetne tisztán,felvállaltan minden. A közösségin pl a ffi már rég kiírta,hogy kapcsolatban,a nőnek egyedülálló az állapota.

2019. nov. 5. 14:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
Hát, én speciel nem szeretném, hogy a pasim hurcoljon melóba minden nap. Pedig imádok vele lenni, de ez olyan furán hangzik nekem, mármint 10 éves voltam, amikor utoljára fuvarozták a fenekem reggelente (anyum vitt suliba).
2019. nov. 5. 15:02
 12/27 A kérdező kommentje:

Oké.. fuvarozás is no téma!

De akkor miért nem lehet nappal is felvállaltan sétálni pl..?

2019. nov. 5. 15:07
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
De ő mit mond ezekre, szerinte miért nem lehet?
2019. nov. 5. 15:09
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

jó hát ha nem is sétáltok meg semmi csak este szex akkor meglrtem ,hogy zavar. Valamiért nem vállal fel.

Viszont ,hogy nincs kint facen az semmit nem jelent. Mi sem tettük ki párommal. Én azért nem akartam,mert sok olyan ismerősöm van akinek szerintem semmi köze az életemhez.Nem fogom havonta módosítgatni pl ha nem jönne össze a kapcoslat hosszútávon. Kittike már megint egyedülálló? Ez már a 8. pasi? Stb..majd ha a férjem lesz akkor talán kirakom,hogy házas. De ez a kapcsoaltban ?? kit érdekel

2019. nov. 5. 15:12
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a f...buk a probléma, van, aki nem ott éli az életét, és sokan nem érzik úgy, hogy köze van a fél üzenőfalának ahhoz, hogy mikor jött össze vkivel.

Ha úgy egyáltalán a közvetlen környezete előtt sem vállalja fel, akkor vagy szégyelli, vagy alapvetően nebáncsvirág-szégyellős alkat, vagy sunyít (pl. ebben az esetben több pasit fűz egyszerre, vagy vmi olyan munkát vállalt, ahol titkolnia kell, hogy van vkije).

2019. nov. 5. 15:16
 16/27 anonim ***** válasza:
94%

Ja, amúgy a kocsival hurcoálászás sem olyan horderejű dolog, nem csecsemő.

Ha meg nem hajlandó veled sehova menni, rá kell kérdezni.

2019. nov. 5. 15:18
 17/27 anonim ***** válasza:
Van szád, megkérdezed tőle. Ne csak nyalásra használd hanem kommunikációra is.
2019. nov. 5. 15:58
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Első körben ide írd le értelmesen mi a probléma. Először a facebook, aztán a kocsikázás, aztán az utcán se sétál veled, az is az x-edik kommentedből derül ki hogy a te kapcsolatodról van szó csak valamiért harmadik személyben beszélsz magadról, és semmit nem tudunk a kapcsolatról, hogy mióta tart, milyen jellegű.

Amúgy pedig próbáld meg tőle megkérdezni ha nem tetszik valami a kapcsolatotokban.

2019. nov. 5. 16:04
 19/27 anonim ***** válasza:
Ne itt értetlenkedj meg csepegtesd az extra információkat, amikor a válaszolók nem téged igazolnak, hanem nyisd ki a szád és kérdezd meg tőle. Ha ismered a barátait, családját akkor nagyon is felvállal, az meg, hogy nem teszi ki facebookra meg nem furikáztatja magát a munkahelyre teljesen alap. Te se azért vinnéd, mert annyira szereted és segíteni akarnál neki, hanem azért, hogy ellenőrizgesd és hogy a munkahelyén is bejelöld a területed, tisztán látszik az írásodból. Te pont annak a típusnak tűnsz aki mindenhol körbepisilné a párját és minden idegen orra alá tolná kényszeresen, hogy igen mi együtt vagyunk, csak az a baj, hogy ez egy teljesen elmebeteg hozzáállás.
2019. nov. 5. 16:05
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Azon aggódj inkább, hogy élőben miért nem vállal fel...
2019. nov. 5. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!