Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatot miért kell titokban tartani ha a felek függetlenek, egyedülállóak?
Magyarul,hogy amikor
nincs senkijük!Mehetne tisztán,felvállaltan minden. A közösségin pl a ffi már rég kiírta,hogy kapcsolatban,a nőnek egyedülálló az állapota.
Oké.. fuvarozás is no téma!
De akkor miért nem lehet nappal is felvállaltan sétálni pl..?
jó hát ha nem is sétáltok meg semmi csak este szex akkor meglrtem ,hogy zavar. Valamiért nem vállal fel.
Viszont ,hogy nincs kint facen az semmit nem jelent. Mi sem tettük ki párommal. Én azért nem akartam,mert sok olyan ismerősöm van akinek szerintem semmi köze az életemhez.Nem fogom havonta módosítgatni pl ha nem jönne össze a kapcoslat hosszútávon. Kittike már megint egyedülálló? Ez már a 8. pasi? Stb..majd ha a férjem lesz akkor talán kirakom,hogy házas. De ez a kapcsoaltban ?? kit érdekel
Ha csak a f...buk a probléma, van, aki nem ott éli az életét, és sokan nem érzik úgy, hogy köze van a fél üzenőfalának ahhoz, hogy mikor jött össze vkivel.
Ha úgy egyáltalán a közvetlen környezete előtt sem vállalja fel, akkor vagy szégyelli, vagy alapvetően nebáncsvirág-szégyellős alkat, vagy sunyít (pl. ebben az esetben több pasit fűz egyszerre, vagy vmi olyan munkát vállalt, ahol titkolnia kell, hogy van vkije).
Ja, amúgy a kocsival hurcoálászás sem olyan horderejű dolog, nem csecsemő.
Ha meg nem hajlandó veled sehova menni, rá kell kérdezni.
Első körben ide írd le értelmesen mi a probléma. Először a facebook, aztán a kocsikázás, aztán az utcán se sétál veled, az is az x-edik kommentedből derül ki hogy a te kapcsolatodról van szó csak valamiért harmadik személyben beszélsz magadról, és semmit nem tudunk a kapcsolatról, hogy mióta tart, milyen jellegű.
Amúgy pedig próbáld meg tőle megkérdezni ha nem tetszik valami a kapcsolatotokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!