Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki találta ki azt a hülyeséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki azt a hülyeséget, hogy mindenkinek csak gazdag pasi kell?

Figyelt kérdés

Eleve mi számít nálunk "gazdagnak" ? Az aki nem hónapról, hónapra él? Vagy van egy tizenéves rozsdás bmw-je?

Nekem pl van egy házam megyeszékhelyen,Balatonnál nyaraló,egy lakás,két autó, valamennyi földbirtok,némi készpénz. De nem tartom magam gazdagnak.

Valoszínüleg egy bécsi lakástulajdonos nettó vagyonban előrébb tart nálam. De a bécsit simán lepipálja egy londoni pl..de átlagbéla is gazdagabb a Föld népességének 90%-nál. Hiába,hogy 3 műszakban dolgozik..ha van autója,és fedél a feje fölött akkor már jobban járt mint több milliárd ember.

2019. nov. 25. 16:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Én ezt még csak olyantól hallottam aki magát se tudta eltartani. Vagy nem is volt normális munkája vagy beleszart az egészbe és a saját hülyesége miatt nem haladt sehova.

Kiakadok rajta amikor jönnek ilyenekkel, hogy hát összejött a csaj inkább egy gazdag pasival akinek van autója... Nekem is volt basszus már 23 évesen. Ne legyen már valaki gazdag mert autója van és eltartja magát. És ne legyen már egy nő aranyásó mert nem jön olyannal össze aki 30 évesen egy szaros Suzuki árát nem tudta addig összespórolni és azt se tudja miből eszik hónap végén...

2019. nov. 25. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó véleményét teljes mértékben osztom.

Ha nekem van nőként normális munkám, autóm, lakásom, nehogy már luxusnak számítson... Nem eget rengető elvárás egy férfitól minimum egy jogsi, én úgy gondolom.

2019. nov. 25. 19:43
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

És aki azért nem vezet, mert kb. egy életveszély ahogy vezet, mert mondjuk lassú vagy mert nem tud párhuzamosan parkolni? (Én nem tudnék)

2019. nov. 25. 19:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt is megértem.. de ha nekem ezek megvannak, akkor miért is gondolja bárki, hogy a pénzre megyek? Csak egy normális életet szeretnék. Amit nem igazán egy életcél nélküli embertől kaphatok meg. Persze ez csak az én véleményem.

Amúgy a parkoláson, vezetési stíluson nekem is van mit javítanom, kicsit béna vagyok ilyen téren... de igyekszem. :-D

2019. nov. 25. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:
58%
Ismered a 99-es kör történetét? Hát azért.
2019. nov. 25. 22:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez csak az egyik hülye közhely, még a magas pasik, még a rosszfiúk.

Azok terjesztik, akiknek nem jön össze semmi.

Mai értékre számolva, 45 év alatt majd 300 milliót kerestem, mégsincs semmi, de ez nem volt még akadály nőügyekben.

2019. nov. 25. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!