Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiatal lányok/nők akik szeretik vagy nem zavarja őket, ha a férfi szőrös?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak, hogy legyen borotvált, csupasz stb. Pedig a szőr is a férfiasság része, ha úgy nézzük, elvégre csak a férfi szőrös a nő nem. (Tudom, hogy bizonyos helyeken a nőknek is nő szőre)2019. nov. 24. 23:56
11/23 anonim 

válasza:

Egy pár dolog azért legyen ápolva: Orrszőr, szemöldök, nyakszőr (ha van), a pénisz és a környéke se hosszúkás és full vágatlan legyen. Így elsőre ezek.
12/23 anonim 

válasza:

Nekem is tetszik a szórös test, férfias.
A nagyon gorillás szőrzet nem, de amúgy a többi átmenet igen.
14/23 anonim 

válasza:

Kifejezetten irritálna, ha a férjem szőrtelenítené a testét bárhol.
15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.
2019. nov. 25. 09:18
16/23 anonim 

válasza:

Engem nem zavar. Volt olyan pasim, aki sehol nem borotválta magát. Párom a hónalját meg a fanszőrét borotválja, ennyi elég is. Nem szeretem a csupasz férfi felsőtestet, sem a sima férfilábakat. A testhez hozzátartozik a szőr.
17/23 anonim 

válasza:

A nők is szőrösek. Sokaknak még a segglyukánál is elég erősen...
De amúgy egy pihés alkar jobban tetszik mint egy megerősödött borostás...
Puncit is borotválják, aztán meg közben nagyrészt szúr... nők...
18/23 anonim 

válasza:

A testhez hozzátartozik a szőr. Úgy van, a nőkéhez is.
Amúgy nem értem a szőrkedvelő nőket. 29 vagyok, nekem a szőrös férfi az apám és a férfirokonok. Vonzó férfi a szőrtelen. Pontosan úgy, mint a bajusz magában. Valamikor divat volt, és anyumnak bejön, szerintem nevetséges.
Ilyenek miatt hiszi azt ez is, hogy a nőkön csak bizonyos helyeken nő szőr.
19/23 A kérdező kommentje:
#18 Köszönöm a tárgyiasítást, de ember vagyok, tehát nem ez, hanem ő. Erősebb szőrre gondolok, ami jól látható. Tisztában vagyok vele, hogy a női testen milyen szőr nő és mennyi. Egyszerűen csak érdekelt, hogy a fiatal korosztályban vannak-e nők, akik a férfias szőrt tekintik vonzónak és nem csak a nőiesre borotvált férfiakat.
2019. nov. 25. 11:53
20/23 anonim 

válasza:

Én nem vagyok szőrtelenítés párti. S fiatal is vagyok. S lány. S itt is vagyok. Így a követelményeknek megfelelek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!