Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb ferfinak nem jár már a szerelem? F48
Egy 48 éves tudhatná már, hogy a világban semmilyen helyzetben nem játszik a „nekem jár” dolog! Ja de... a pofája az járhat az embernek 🙂🙂
Szóval 16 évesen sem jár a szerelem senkinek. Szerencse kell hozzá, jókor jó helyen a jó emberrel lenni, és megragadni az alkalmat!
Te hogy fogadnád, ha egy 80 éves hölgy szeretne veled intim kapcsolatot?
Köztetek is csak 32 év lenne a korkülönbség.
Ha tiszta szívből szeretne, adnál esélyt a dolognak?
Jól van, azért ne keseredj el. A legjobb pasi a világon, akibe bele vagyok zúgva, 49 éves. Tény, hogy nem vagyok már 16.
16 évesen is odavoltam 40-50 éves Harrison Fordért.
De a 16 éves is csak úgy érdekel, ha 13-nàl egy perccel nem néz ki idősebbnek, ugye?
Tudjuk, nem vagy pedofil, természetes, hogy nagypapa korba érve olyan lányok érdekelnek, aki még fejlődésben van, és ha elkopik róla a gyermeki báj, téged már nem érdekel. Elvégre 14 éves kortól legálisan szeretheted őszintén.
Teljesen őszintèn? Nem, 48 évesen nem jár az, hogy 16+ éves kamaszokat szerezgess, pont úgy, ahogy nem jár, hogy egy pedofil őszintén szerethessen egy 8 évest. Làtod, ennyit tesz csupán 8 év korkülönbség. Te meg 30 évről beszélsz.
Ami jár, az az ingyenes szociológus, TB alapon.
Meg lassan ilyen korú a saját gyerekem. (Csak szólok, hogy hozzàm is öreg lennél.)
Ha a közelébe akarna egy kerülni egy hozzád hasonló, akkor járna neki más is...
48 évesen csak ez a korosztály vonz? Az nem őszinte szerelem, csak beteges nemi vágy. A szerelem nem ismeri a kort.
Azt meg kétlem, hogy olyan közösségben mozogsz, ahol csak ez a korosztály van, és óhatatlanul kialakul egy kölcsönös vonzalom.
Aki pedig kimondottan erre a fiatal korosztályra hajt, az nem őszinte, hanem nagyon is számító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!