Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert játszik a nő?
Pár napja kiderult hogy a kolléganővel kölcsönösen bejovunk egymásnak.(KB 1 hete) Mar harmadik napja minden ok nélkül alig szól hozzám, nem mosolyog, nem fordul felém, felmondatokban reagál. Szerintem játszik.
Valaki, legyen már szíves megmondani hogy mire jó ez a játék? Ez csak teszt?? Egyik nap minden happy, csak úgy forr a levegő, másik nap meg minden ok nélkül elfordul és hiába kérdezem mi a baja semmi válasz.... Ma mondtam neki hogy így nincs értelme folytatni, le is tiltottam szinte minden kommunikációs csatornarol, de látszik az arcán hogy megviseli... Ha nem gondolja komolyan a kapcsolatot akkor nem kéne hogy így reagáljon... Valaki vilagositson már fel mire jó ez, mert nem értem... Nem adtam rá neki okot... Vagy féltékeny? Nagyon megkedveltem,de már öreg vagyok bohocnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!