Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mediamano kérdése:

Miert játszik a nő?

Figyelt kérdés

Pár napja kiderult hogy a kolléganővel kölcsönösen bejovunk egymásnak.(KB 1 hete) Mar harmadik napja minden ok nélkül alig szól hozzám, nem mosolyog, nem fordul felém, felmondatokban reagál. Szerintem játszik.

Valaki, legyen már szíves megmondani hogy mire jó ez a játék? Ez csak teszt?? Egyik nap minden happy, csak úgy forr a levegő, másik nap meg minden ok nélkül elfordul és hiába kérdezem mi a baja semmi válasz.... Ma mondtam neki hogy így nincs értelme folytatni, le is tiltottam szinte minden kommunikációs csatornarol, de látszik az arcán hogy megviseli... Ha nem gondolja komolyan a kapcsolatot akkor nem kéne hogy így reagáljon... Valaki vilagositson már fel mire jó ez, mert nem értem... Nem adtam rá neki okot... Vagy féltékeny? Nagyon megkedveltem,de már öreg vagyok bohocnak...

#játék #teszt #nő. Miért játszanak a nők?
2019. nov. 23. 19:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Valamivel megbántottad, aztán még le is tiltottad. Nem értem, hogy most min csodálkozol.
2019. nov. 23. 20:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy megbantottam úgy hogy nem is vettem észre. 3 napja próbálok rajonni mivel banthattam meg és nem mond semmit. Egyszer mondta hogy nem miattam lehangolt,de a hozzám viszonyulása alapján nem úgy tűnt mintha, nem lenne hozzá közöm. Úgy jött le hogy nem lát szívesen. Így már nem láttam értelmét a folytatatsnak. Csak a végén tiltottam le. Láttam azóta és a tekintetebol hogy kedvel és nem érti a szitut. Ezért szeretném megerteni hogy mert csinálta ezt... Mielőtt letiltottam erdekeltem de nem mutatta jelet utána meg hirtelen megbanast tanusit?
2019. nov. 23. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!