Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki szakítás után jóban tudott maradni az exével?
Jóban vagyunk, de nem játsszuk el, hogy mekkora barátok maradtunk. Ha úgy alakul, hogy összefutunk, tudunk egymással normálisak lenni, megkérdezni, hogy mizu, aztán menni a dolgunkra. Le tudok vele ulniegy asztalhoz bármikor, egy ideig fel is köszöntöttük egymást, de ez az utóbbi időben annyira nem jellemző.
Annyi ember van a világon... Én nem utálom az exem, mert anno is okkal választottam. Viszont okkal lett vége is, nem vagyok annyira elkeseredett meg magányos, hogy barátként továbbra is kapaszkodjak belé.
Két exemel is kifejezetten jó a viszonyunk. Néha összejárunk meginni valamit,és beszélgetni, de neten is tartjuk a kapcsolatot. Vannak időszakok, amikor naponta dumálunk, van, amikor pár hónapig nem. Mikor épp mennyire elfoglalt a másik.
Mindenkinek van új kapcsolata, egyikük már házas, és épp az első babát várják. Szóval nem kényszer meg magányosság miatt keressük a másikat. Nyilván ez nem egyből a kapcsolat után alakult ki így, hanem idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!