Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha össze jöttök egy lánnyal akinek van már gyereke zavar ha a lánynak már a szülés miatt nem tökéletes a teste? (stria)
Figyelt kérdés
2019. nov. 20. 21:49
11/12 anonim válasza:
#5 Amúgy meg a kérdés olyan "szépséghibákról" szólt, amelyek a szülés miatt alakultak ki.
Az engem nem zavar egyáltalán.
12/12 anonim válasza:
Bár én a női oldalról közelítek,de.. ☺
Van gyerekem van striám is. Eddig nem volt gond. A gyerekem sem taszító,konkrétan a hugomnak nézik mindenhol . A stria számomra zavaró,szégyellem,hogy van,mert számomra csúnyák a fényes fehér csíkok. Nyáron lebarnultam hátha segít..segített,már igazi tigris lettem 😂 barna bőrön sötét csíkok. Szóval engem,mint a stria nem büszke viselőjét ez a sz r sokkal jobban zavar mint a páromat. A gyerekem a volt férjemtől van,de a párom volt ,hogy nézett, a striát megsimította és mondta "ez a test már létrehozott egy csodát,a csíkok azt jelzik" ☺ Szóval Ő tök aranyosan áll hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!