A striàk kialakulàsàt sem és a meglévőket sem lehet eltüntetni.
Ez hajlam kérdése max nem lesz annyira csúnya illetve halvànyabb lesz ami màr van.
2016. nov. 4. 20:09
2/10 anonim válasza:
Akkor nem éri még... Én is kíváncsi voltam erre a kérdésre. 😁 Nekem nem ártana ha eltűnnének😁😂
2016. nov. 4. 20:19
3/10 anonim válasza:
*meg
2016. nov. 4. 20:20
4/10 anonim válasza:
Én Bio Oilt használok, nos a meglévő halvány striáimat amit anno tinédzser koromban szereztem a hirtelen növekedés miatt azokat kifejezetten halványította, már alig látszanak.
Most 35.hétbe lépek, kb 2 hónapja kezdtem el használni, előtte rendes (zsírosabb) Nivea testápolókrémet használtam, igaz hízni sem híztam sokat, de a pocakom jó nagy, és a csíkok hál isten még nem jelentkeztek sehol! Pedig a hajlamom megvan rá szerintem, ha anno megjelentek.
Egyébként jól be kell masszírozni, és nem csak puhább, hidratáltabb lesz a bőr tőle, de nagyon kellemes illata is van.
2016. nov. 4. 20:28
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem akkor kezdett el repedni a bőröm mikor a 36. Hétben leereszkedett a baba. Kezdte egy kis ujjnyi folttal, és úgy terjedt szét.. :( előtte semmi se volt.
2016. nov. 4. 20:32
6/10 anonim válasza:
Eltüntetni, nem tünteti el azt csak plasztikai sebész tudja, maximum halványítani.
2016. nov. 4. 20:34
7/10 anonim válasza:
Hàt utolsó nem akarlak kiàbràndìtani, de a csìkok az utolsó 4 hétben jönnek elő.
Ugyanolyan vagyok mint te,tele vagyok tini csìkokkal no meg azóta mindkét gyerek utàn maradt rajtam még jópàr. Kb 38. héten repedt a hasamon a bőr... Mondjuk halvànyìtotta, de megelőzni ezt nem lehet sajnos.
1#-es
2016. nov. 4. 20:35
8/10 anonim válasza:
Jah hát én is kenegettem, hajlam meg van, szóval nem ragozom. Híztam is de most annyi vagyok mint terhesség elején (45kg), olyan a hasam, a derekam hogy el nem tudod hinni...nem lóg, vagy ilyesmi de kegyetlenül vastag csíkok vannak rajtam... Még az a szerencse elég barna bőrű vagyok, így elsőre nem feltűnő,de ha jobban megnézzük még, ááá... Ez van 😂 nagy volt a hasam nagyon! Örültem volna ha valami "látványosat mutatna" ez a Bio oil, de közben tudom, hogy ez esélytelen. 😂😂😂
2016. nov. 4. 20:38
9/10 anonim válasza:
2vtam 16 hós kisfiús anyukaa 😊😁
2016. nov. 4. 20:40
10/10 anonim válasza:
Lassan két honapja hasznalom, napi ketszer. Semmivel se szebbek a striak. Ugyanugy kijonnek ahogy no a pocakom, raadasul kiutesek jelentkeztek rajtam, eloszor azt hittem hogy ez is csak egy a sok kozul ami a terhesseg alatt kijott, de nem. Abba hagytam a hasznalatat es maris szebb es javult a kiutes, lassan teljesen elmulik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!