Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudott írni hogy van barátja?
Megtetszett egy áruházban dolgozó hölgy. Láttam rajt ,hogy bejövök neki. De fejben nem voltam teljesen tiszta az előző "kapcsolatból". Mikor úgy éreztem már hogy készen állok valami újra , akkor kerestem. De mivel részmunkaidős volt nem találkoztam vele. Írtam neki üzenetet, de mivel nem ismerősöm ezért nem tudta elolvasni. Gondoltam bejelölöm. Nem fogadta el, nem is utasította el. Nem láttam ,hogy lenne barátja.Eltelt 2 hónap. Találkoztam vele mondtam hogy gyönyörű és szívesen megismerném. Mondta van barátja. Jó értem én, késtem már le buszt :D Miért nem fogadta el a jelölést és írt hogy van palija? Aztán le lehet törölni utána.
Nem nagy trauma nem azért írom, de nem ez lenne az alap?
'Bocs öreg ne jelölgess van palim'
Ha azt írta volna "bocs öreg van palim" most azért sírnál mekkora bunkó volt...
Most tényleg azt hitted hogy ez a nő (vagy bármelyik) csak arra vár hogy írj neki, jelölgesd, stb?
Gondolom a te farkadra vár minden nő ezen a világon igaz?
Nem sírnék ha írta volna, teljesen érthető. Szerintem nem jelentett volna nagy megterhelést számára. Azért jelöltem be , mert nem találkoztam vele sajnos és el tudta volna olvasni az üzenetet. Személyesen szerettem volna beszélni vele.
Nem kell egyből torokra menni.
Ismeretlenül bejelolted, mit vársz?
Szerinted gondolatolvasó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!