Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te választanál sokkal butább, tanulatlanabb párt magadnak? Miért tesznek így páran?
Diplomás mérnökként simán összejönnék egy bolti eladóval. Nem érdekel, hogy milyen szakmája van, az se, hogy mit dolgozik. Az ember érdekel.
Az, ha valaki nem ért meg egy összetett mondatot, viszont viszketegséget okoz nálam is. :D Így az ilyeneket kerülöm.
31/F
Nem, dolgoztam valóban buta emberek között, és őket hallgatni fárasztóbb volt, mint maga a munka, amit végezni kellett.
Amúgy nem a papíron múlik, nem mindenhez kell magas végzettség. Ha valakinek nagy álma az autószerelés, cukrászkodás..., attól még érdekelhetik más dolgok is, amikben hobbi szinten elmélyül.
Mert van bennük valami ami ott tartja a masikat! Jó szex,érzelem,pénz,kockas has,fiatalság...akarmi.Vagy àtmenetileg nincs jobb.
De az igaz h ha nagy a különbség akkor nem tudsz olyan szinten beszelgetni velük világ dolgairol,mert pl csak a materialis világ erdekli. Mi lesz a kaja,mikor lesz szex. De mondjuk jól tud szerelni.
Sem a butaság, sem a tanulatlanság nem a papíron múlik... De nem, egy buta vagy egy tanulatlan emberrel én képtelen lennék menedzselni egy kapcsolatot. Az ember a tanulás során megtanul logikusan, rendszerben szemlélni dolgokat a hétköznapi életben is. Szerintem ez szükséges, hogy valaki egyáltalán tudjon velem mit kezdeni.
Másrészt... Úgy gondolom, hogy egy végzettséggel rendelkezni (a sima érettségi nem az) az ember alap igényessége. Nekem ez a minimum elvárásom: értsen valamihez.
Egyébként 2.5, lassan 3 diplomám van. Ilyen szinten senkitől sem várok és nem is várhatok el semmit, szóval sem a képzettségi szintet (master), sem az általam választott területen való jártasságot nem várom el, csak egy szakmai papírt, legyen az diploma, okj vagy bármi, amibe az illető beletett energiát és hajlandó volt elmélyedni benne. Ahhoz képest, hogy apám tőlem az alap életképesség mellett diplomát, jogsit és nyelvvizsgát várt 25 éves koromig, ez igazán szerény elvárás.
Mennyi öntelt ember van itt.
Akkor most Lékó Péter buta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!