Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, a ti párotoknak van nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a ti párotoknak van nő nemű barátja?

Figyelt kérdés
Szoktak órákig beszélgetni, találkozni, kettesben lenni?
2019. nov. 16. 23:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Van, de ilyesmit nem csinalnak. Mindenkinek megvan a maga élete, nem beszélgetnek órákat, maximum hébe-hóba pár mémet küldenek egymásnak meg ilyenek, talizni meg még annyit sem, oda ráadásul mindig vinni akar magával, eddig nem nagyon volt olyan tali, amit feltétlenül kettesben akartak megejteni. Legfeljebb azért nem mentem, mert nem akartam vagy nem értem rá, nem azért, mert nem hívott.

Igazából azért sem haragudnék, ha lennének ilyen kettes talik, mert hadd bontakozzanak ki anélkül, hogy a társaságom feszélyezné a másikat abban, hogy valamilyen személyes dolgáról beszéljen vele, kikérje a barátja véleményét, stb. Az órákon át tartó rendszeres dumálásért viszont lehetséges.

A párom erről kicsit szigorúbban gondolkodik, volt, hogy kérdeztem tőle, hogy most miattam ilyen távolságtartó vagy mi van, mert nem muszáj, erre csak az volt a válasz, hogy "most mit kezdjek, mit beszéljek vele?" megvan a maga szingli/nem szingli élete, ahogy nekem is. Ez akkor volt mókás, mikor nem tudtam magammal mit kezdeni egyedül és valakivel jó volt lógni. Most így unalmas majdnem mindenki, többek között ő is. A srácokkal több közös pontom maradt.

2019. nov. 17. 01:57
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
Egyikőnknek sincs ellenkező nemű barátja és azt gondolom, ez így is van rendjén.
2019. nov. 17. 02:14
 13/22 anonim ***** válasza:
80%

Most tényleg 2x meggondoltam hogy választ írjak-e, de nem bírom ki. Érkezett azóta 5 válasz és senki nem reagált rá ahogy én? :D Kb úgy, hogy: “Miii???” :D Férfi a nőnemű barátjánál alszik, de nincs köztük semmi, és a feleségét nem zavarja (párját, tökmindegy).

Értem én, hogy van olyan barátság pl. gyerekkori vagy egyetemi, amiben tökre megbízhatna egy feleség, meg jófej a feleség és/vagy tisztalelkű a férj/apa, stb., de nekem ez kicsit “weird”... Ha van valakinek felesége, miért nem azzal alszik? Gondolom nem egy ágyban, remélem :D Ok, értem azt is hogy “Úúristen attól hogy elvett valakit az arc, onnantól ne is szórakozhasson a barátaival?!?”, csak... értitek :D 1-2 reakciót elolvasnék, bocsi ha off-oltam :D

2019. nov. 17. 03:24
 14/22 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó, teljesen egyetértek veled. Én az olyan nők helyben kicsit elgondolkodnék, akiknek a párjuk más nőnél alszik vagy más nőkkel beszél órákon keresztül telefonon. Valami nagyon hiányzik ott otthonról… Saját tapasztalatból írom. Persze lehet barátság ellenkező neműek között, az oké, de azért ne essünk már túlzásba. :D
2019. nov. 17. 06:44
 15/22 anonim ***** válasza:
73%
Van női barátja, nekem is férfi. Rendszeresen beszélnek, nem órákig. Engem nem zavar. Nekem is van férfi barátom,bulik után van, hogy nála alszom. Férjemet nem zavarja.
2019. nov. 17. 06:50
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Van neki, néha taliznak ha tudnak, kettesben nem tudom szoktak-e lenni.
2019. nov. 17. 08:23
 17/22 anonim ***** válasza:
27%
Van, de szerencsére a húga is egyben.
2019. nov. 17. 08:53
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Több oldalról is megnéztem ezt a dolgot, mert nálunk is ez van, hogy van lány barát, és én is így vagyok vele, hogy elején pl ő volt a bizalmasa, és utalt rá hogy megbeszél vele bizalmas dolgokat, és hogy annyira jóba vannak.

Sokat beszéltünk róla, és mondta hogy ő nem az a megcsalós fajta, tőle ez távol áll, de őszintén nő és férfi egymás számára lettek kitalálva, bennem van a félsz

2019. nov. 17. 14:01
 19/22 b1812567 válasza:
74%

Vannak barátaim, akikkel beszélgetünk (online, telefonon), időnként találkozom is velük. Nagy ritkán ott is alszom valamelyiküknél.

Van köztük lány is. Nem kezelem másként őket.

A többségüket az asszony is ismeri, néha ő is eljön ha találkozom valakivel. Néha meg nem. De tudja, hogy a barátaim, nem féltékenykedik.

Neki is vannak barátai, akikkel beszél, találkozik. Néha én is velük tartok, máskor meg nem. Sőt, mi több, van amikor közös programot is szervezünk egyikünk vagy másikunk barátaival. Szerintem így normális.

Nem is értem. Ha valakinek van párja, akkor csak vele kellene beszélnie, mással ne tartson kapcsolatot, ne találkozzon senkivel? Szűnjön meg számára az emberiség többi része? Ez csak szerintem fura megközelítés?

2019. nov. 17. 17:21
 20/22 A kérdező kommentje:

A haverokat valahogy jobban elfogadom, egy hetero férfi számára egy nő nem biztos hogy évekig csak barátságos fog jelenteni.

Sokkal nyugodtabb vagyok ha férfivel találkozik mintha nővel.

2019. nov. 18. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!