Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan szép (! ) lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan szép (! ) lányok, akiknek nem számít a pasi külseje egyáltalán?

Figyelt kérdés

Tehát vannak olyan lányok,akik nem beképzeltek amiatt,hogy szépek és bárkivel hajlandóak szóbaállni?

Rengeteg olyan férfit is látni,aki jól néz ki,és mégis egy kevésbé szép lánnyal jár.Vannak ilyenek lányokban is?

2010. júl. 18. 16:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
na igen, előző válaszolóknak igaza van, te elvárod a szép csajt, akkor a szép csajnak is el kéne várni a jó pasit. Én egyébként szinte csak a kevésbé jóképű fiúkkal vagyok jóban, ha rendesek is. Fiúknál a helyesség általában beképzeltséggel párosul, attól pedig hányingerem van, szóval az ilyeneket alapból kerülöm. :) és hallottam már tőlük vissza, hogy jó csajnak tartanak, de nekem persze nem merik kimutatni, mert úgyis tudják, hogy semmi esély. :D lényeg a lényeg, nálam egy kevésbé helyes fiúnak sokkal több esélye van, mint egy helyesnek. Viszont olyan szép lányok, akiknek a külső egyáltalán nem számít... hát nem hinném, hogy vannak.
2010. júl. 28. 19:50
 22/22 anonim ***** válasza:

Annyira bírom amikor mindenki dobálózik a helyes srác + jó pasi kifejezésekkel, de definiálni már nem tudják, mert igazából nem is lehet. Kinek mi a helyes, kinek mi jön be.

Lehet egyik lánynak jó pasi a másiknak pedig egy lúzer.

Mint ahogy az egyik nő bejön az egyik pasinak a másik meg még bottal sem nyúlna hozzá.

Egyébként olvastam itt valahol, hogy a nők oda vannak Jack Nicholsonért, szóval remélem itt a gyakorin kivétel nélkül minden nő vonzó pasinak tartja, mert tudjátok jó pasi. Olyan meg nincs, hogy nem, mert a helyes pasi az mindig, mindenkinek, minden körülmények között és minden korosztálynak jó pasi.

Aztán megérne egy külön misét a csúnya lány kifejezés is....

2010. júl. 28. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!