Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan szép (! ) lányok, akiknek nem számít a pasi külseje egyáltalán?
Tehát vannak olyan lányok,akik nem beképzeltek amiatt,hogy szépek és bárkivel hajlandóak szóbaállni?
Rengeteg olyan férfit is látni,aki jól néz ki,és mégis egy kevésbé szép lánnyal jár.Vannak ilyenek lányokban is?
Nehéz elkerülni a külső alapján "ítélkezést", mert ha először találkozol valakivel, az első amit észlel, az a külsőd. Még ha azonnal meg is szólalsz, vagy megnyilvánulsz akárhogy, az is csak a második amit érzékel. Az emberek nem kifordítva mászkálnak, gondolom te sem. Szóval bizony számít a külső, még ha nem is visz mindent. Azért nem visz mindent – szerencsére – mert ugyan az első benyomás történik meg először (ami a külső), nem biztos, hogy az lesz rá hatással először. Lehet, hogy a külsőd még nem vált ki belőle semmit, de amint megszólalsz, az már igen. Vagy csak harmadik találkozásra tetszel meg neki, mert akkor kezdesz felszabadultan beszélni a gibbonok táplálkozási szokásainak periódusairól mondjuk. És akkor belédzúg, és onnantól tetszik neki a külsőd is.
Szóval az első benyomás miatt számít a külső, ezt nem lehet kikerülni, de szerencsére nem mindig az lesz a mérvadó.
Olyan lány nincs akinek EGYÁLTALÁN nem számít a külső ha csinos a lány ha nem. Amúgy a kevésbé csinos lányok sokkal válogatósabbak. Meglepődnél.
Szóval mindenkép számít a külső, de nem feltétlen kell álomszépnek lenni hogy észre vegyenek. Utána meg már a belsőddel kell lehengerelni a hölgyeket.
Már hogyne számítana, ne haragudj? mégis ezt hogy képzeled? te is szép barátnőre tartanál igényt, akkor hogy várhatod el az általad preferált szép lányoktól, hogy akármilyen csúfsággal beérjék?
nyilván nem fogok azért egy pasit elhajtani, mert kicsit nagy az orra vagy mert picit hasas..stb, de hadd ne kelljen már olyan, akinek 3 szeme van vagy akkora mint egy kerti törpe... és ez teljesen jogos. a külső, az ami először megfogja a másikat.
Nem akarok nagyképű lenni, de nekem mindig azt mondák h szép vagyok, és amennyi srác próbálkozott hááát...
Én nem tartom nagyképűnek, beképzeltnek magam!
Viszont az én párom NEKEM NAGYON TETSZIK, helyes arca van, de azért mégis csak 120 kiló! :D Mondjuk nem láccik rajta mert alapból mackós típus, de nem hiszem hogy minden lánynak tetszene a súlya miatt! Viszont én így szeretem! Engem annyira nem izgat a külső a lényeg hogy ápolatlan ne legyen! :D
Ugyan fiú vagyok...de ez a külső mekkora hülyeség már...
Eddig az összes barátnőmnél úgy volt, hogy elsőnek nem tetszett..sőt kifejezetten taszítónak találtam és csúnyának.
Aztán pár hónap és nem tudom, de beleszerettem aztán őt láttam a legszebb, legkülönlegesebb lánynak az egész világon, pedig mint írtam elsőnek nagyon nem tetszett egyik barátnőm sem. Az egyik csajnál emlékszem, hogy tesin megfogtam a kezét ilyen hülye feladat volt és undorodtam a csajtól, mert undort váltott ki belőlem aztán mit gondoltok kivel szeretkeztem életemben a legjobbat? Erről ennyit.
Szia!
Oda írtad, hogy szép(!) lányoknak....
Ha Te elvárod a lányoktól, hogy szeressenek egy nem nagyon helyes srácot, akkor Ők is elvárhatnák, hogy egy rondább lányt is szeressen egy fiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!