Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan szép (! ) lányok, akiknek nem számít a pasi külseje egyáltalán?
Tehát vannak olyan lányok,akik nem beképzeltek amiatt,hogy szépek és bárkivel hajlandóak szóbaállni?
Rengeteg olyan férfit is látni,aki jól néz ki,és mégis egy kevésbé szép lánnyal jár.Vannak ilyenek lányokban is?
xD nah tessék jó kis válaszok.
am én azért mondom mindig hogy mind1 hogy hogy néz ki, mert nekem az kell hogy első látásra érezzem ahogy megdobban a szívem, vagy pedig első beszélgetésnél érezzem hogy huh ez a fiú...:D
és nekem nincs ideálom, mindig a lekülönbözőbb fiúkba leszek szerelmes, tehát szerintem ez nem a kinézettől, fokkal inkább a kisugárzástól/személyiségtől függ:)
de persze nem mindenki egyforma.
Sok szerencsét=)
Ha neked csak a szép lány jó akkor neki miért ne legyen fontos hogy a fiú szép legyen? Ez kicsit igazságtalan.
Miért baj az hogy mindenkinek tetszik valamilyen kinézet?
Igen vannak.Olyan lányok,akik szépek,csinosak,de nem egy hasonló kinézetű sráccal vannak együtt.
De sokat számít a fiú stílusa.
Ismerek olyan fiút,aki nem néz ki jól,nem gazdag...
de,a haveri társaságunkban neki voltak a legszebb barátnői.
Mellette nem lehet unatkozni,állandóan szórakozik,és beszél-beszél-beszél....
Nekem nagyon tetszik a személyisége:)
Mégis van benne valami,ami tetszik a lányoknak.A kisugárzása:)))
Volt idő,amikor nekem is tetszett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!