Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 25 éves nőnek melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 25 éves nőnek melyik társkeresőt ajánlanátiok?

Figyelt kérdés

Sosem használtam eddig semmilyen társkeresőt. Elutasítottam a netes ismerkedèst de egyre több emberre talàl rá a szerelem a környezetemben akik ilyen oldalakról kezdtek el ismerkedni.

Mivel már èn is vágynèk egy társra gondoltam mièrt ne próbáljam ki, hisz mit veszthetek?

De a sok oldal közül melyikket próbáljam ki?

2019. nov. 14. 21:56
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Becsülendő hogy ilyen vagy és nem mindennap mással hemperegsz, több ilyen nő kéne. Akiknek még van tartásuk és még képviselnek valamit. Hova valósi vagy ha megkérdezhetem?
2019. nov. 14. 23:09
 22/39 anonim ***** válasza:

Sok férfival akarsz ismerkedni vagy csak eggyel? Ezt érdemes eldönteni...... A netes párkeresés nagyon személytelen, van aki hisz benne és van a aki nem.

25 éves nőként ha ismerkedni szeretnék, akkor felvenném a táncos cipőmet és a csinos ruhámat(nem túl hivalkodót) és elmennék egy táncklubba táncot tanulni(salsa, afro, swing). Egyrészt az órákon sok férfi megfordul, de a bulikon még annál is több és mindig vannak új arcok akikkel lehet ismerkedni és mindemellett jól is érzed magad. Ha a fővárosban élsz akkor ez a legegyszerűbb ismerkedési mód szerintem.....

2019. nov. 14. 23:11
 23/39 A kérdező kommentje:

#18 akkor ez a mostani világ nem nekem lett kitalálva

Szomorú de hát sokmindent nem tudok csinálni egyedül leszek örökre ilyen kilátásokkal :O

2019. nov. 14. 23:11
 24/39 A kérdező kommentje:
A főváros mellett, bàr sokat vagyok a fővárosba.
2019. nov. 14. 23:13
 25/39 anonim ***** válasza:

Ezt sok ember érzi hasonlóképp, nyugodj meg.

Nem maradsz egyedül ebben bizonyos vagyok. Mármint őszinte leszek ha valamennyire csinos vagy akkor biztos lesz valaki aki megugorja a lécet.

A helyzeted nem reménytelen csak neked 100 "pasiból" kell 1 jót választani. Másnak lehet 100-ból 10 jó lenne, de gondolj úgy rá, hogy te különleges vagy és neked csak 1 jó :)

2019. nov. 14. 23:16
 26/39 A kérdező kommentje:

Igazából volt 1 hosszabb kapcsolatom amikor tényleg azt hittem megtaláltam, ő még meg is kérte a kezem de közbe meg megcsalt szóval vége is lett pedig az egy több éves kapcsolat volt.

Azóta volt még 1x olyan, hogy azt hittem megtaláltam de annak a pasinak meg nem kellettem.

Szóval azért minden embernek több ember van akivel letudná élni az életét, csak olyan embert nehéz találni ahol mindkét fél tesz is a kapcsolatért még évek múlva is.

A legtöbb ember úgy van vele, hogy már x éve együtt vagyunk már minek ezt minek azt...közben meg ahogy múlik az idő úgy kell egyre többet tenni, hogy fent maradjon a kapcsolat.

2019. nov. 14. 23:25
 27/39 anonim ***** válasza:

Ezzel sajnos nem tudsz mit tenni. Jobb hogy most derült ki mint hogy amikor már 2-3 éve házasok vagytok akkor (vagy akkor történik meg).

Persze, nem létezik egy személyhez rendelés. Több ember többnek szimpatikus csak a kérdés hogy melyiket választja.

Amit pedig megszoksz azt természetesnek veszed, és nem teszel érte. Ez pedig mindennek a halála.

2019. nov. 14. 23:32
 28/39 A kérdező kommentje:

Ez így 6 év együtt járás után sem volt kellemes de igen még mindig jobb mintha már mikor összeházasodtunk volna.

Az utolsó mondatod nagyon ott van, teljesen igaz.

Na ezt jól kiveséztük. :D

2019. nov. 14. 23:37
 29/39 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy rosszul esett főleg ennyi idő utan. Köszönöm az elismerést :)

Hát a felszínt megkapargattuk mondjuk igy. Most viszont megyek, ha gondolod írj ide vagy privátba valamilyen témában holnap még felnézek.

Na minden jót szia:)

2019. nov. 14. 23:43
 30/39 A kérdező kommentje:

Azért jól esett kibeszélni mert most rájöttem, hogy nem kell nekem semmilyen társkereső...majd az élet alakítja akit meg kell ismernem azt úgyis megfogom társkereső nélkül is. :)

Amúgy most ez elég sablonos lehet de azért így pár komment után kíváncsi lettem, hogy ki is vagy. Rólam azért már pár infót tudsz de én rólad még semmit. Ha van kedved megosztani magadról pár infót meg beszélgetni akkor nyugodtan írj privátban is akár.

Jó éjt! Szép álmokat! Szia :)

2019. nov. 14. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!