Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves nőnek melyik társkeresőt ajánlanátiok?
Sosem használtam eddig semmilyen társkeresőt. Elutasítottam a netes ismerkedèst de egyre több emberre talàl rá a szerelem a környezetemben akik ilyen oldalakról kezdtek el ismerkedni.
Mivel már èn is vágynèk egy társra gondoltam mièrt ne próbáljam ki, hisz mit veszthetek?
De a sok oldal közül melyikket próbáljam ki?
Bár a kérdés bugyuta, de mégis érdekel... Téged nem környékez meg senki facebookon/instán?
Tinder ha szexelni akarsz, Elittárs ha izgat a papír meg ott van a parom arrol semmit nem hallottam még.
Facebookra èn nem rakok ki kèpeket, sőt a nevemen kívűl semmi sincs kint rólam. Ott szinte csak a messengert használom azt is ritkán.
Instán? Na olyanom nincsen.
A tipikus társkereső oldalaknak van a legkevesebb értelme. A legtöbb ilyen oldal szánalmas felépítéssel bír és tele vannak botokkal is. Igazából ezek csak arra van kitalálva, hogy lehúzzák az embereket egy üres szolgáltatásért cserébe, semmivel sem jobb, mint a telejósda.
Illetve manapság már léteznek sokkal célorientáltabb alkalmazások az ismerkedésre, mint például a Badoo. Felépítése hasonló, mint a Tinder és gyakorlatilag nem kell, hogy fizess azért, hogy beszélhess a másikkal, nem kell üres semmitmondó adatlapot készíteni.
De például vannak ilyen facebook csoportok is. Elég sok lehetőség van, de egyik sem 100% sikerorientált.
Facebookra minek? Az az 5 ember akikkel beszèlek naponta làtnak. :D
Nem vagyok ez a minden 5 percben szelfizős ès megosztós emberke.
Hidd el megértelek, és már egy tiszteletet tőlem ki is érdemeltél, de így nem valószínű hogy rád írnak ismerkedés céllal.
Illetve ilyen ismerkedős oldalon meg tényleg óriási hátrányból indulsz ha nem raksz ki képet esélyes hogy ott se kapsz több udvarlást mint facebookon.
Facebookot nem ismerkedès cèljából használom.
Egy társkeresőn nyilván kitennèk kèpet.
Hallottam már a barátnőimtől, hogy random fiúk ráírnak de azèrt egy tàrskeresőn legalább tudni lehet, hogy a másik is vevő az ismerkedèsre most egy facebookon lehet csak zavarod a másikat.
De fura világot èlünk. :D
Csak a kérdéseddel és a kommentjeiddel alatta szimpatikusnak tűnsz, nem vagy szociálmédia függő feltűnési viszketeg riherongy tucat lány, niccce. Mindegyiken ugyan az folyik csak kicsit másabb a közeg ami kitölti, meg persze h ez a közeg épp mit keres. De ha eddig megvoltál ezek nélkül a platformok nélkül maradj inkább a hagyományos módnál, lehet jobban jársz.
Próbáld meg itt, már valószínűleg úgy is kapták egy tucat privátot, én is rengeteget kapok ha nem írom ki pár válaszom mellé hogy f/26.
f/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!