Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves nőnek melyik társkeresőt ajánlanátiok?
Sosem használtam eddig semmilyen társkeresőt. Elutasítottam a netes ismerkedèst de egyre több emberre talàl rá a szerelem a környezetemben akik ilyen oldalakról kezdtek el ismerkedni.
Mivel már èn is vágynèk egy társra gondoltam mièrt ne próbáljam ki, hisz mit veszthetek?
De a sok oldal közül melyikket próbáljam ki?
Hát figyelj:) Most az a világ van ahol nem kell jelezni semmit, ha akarod ha nem próbálkoznak:)
Igazából veszíteni nem veszítenek vele. Nekik előbb utóbb csak összejön egy numera, a lányoknak/nőknek meg nő az egó. win-win szitu, már aki nem unja a próbálkozást és nem veszi a szívére ha lekoptatják néha keményen:)
Sokkal jobban szeretem mikor szemèlyesen ismerek meg valakit ès a szemèlyes időtöltès híve vagyok nem a neten beszèlgessünk órákat híve.... Csak egy bajom van, hogy èlőbe a pasik már rögtön a szexel akarják kezdeni. Nincs az, hogy megakarnak ismerni, barátkozni... Egyből a szexeljünk ès majd utána ismerkedünk, ami számomra taszító mert aki nekem ilyen könnyen adja magát az bárkinek is.
Ilyen pasikra lenne lehetősègem csak az ilyenekből nem kèrek. Nem szexkapcsolatot keresek. Számomra fontos, hogy előbb kialakuljanak az èrzelmek ès utána legyen szex ne pedig fordítva.
Bár lehet, hogy ez már csak az èn kis álomvilàgomba lètezik.
Mondjuk azt hogy te nem vagy átlagos, és emiatt elég nehéz lesz fiút találni.
Most az átlag gyors szex aztán ha klappol akkor majd meglátja.
Illetve ez annak is köszönhető, hogy a legtöbb ember több vasat tart a tűzben. Ha nem jön össze a dolog A-val ott van B és C. Ezért írogat sok férfi/nő több emberrel.
Mi pedig bánhatjuk (ha akarjuk), hogy nem ilyenek vagyunk.
#13 de ez mire jó? Mert aki több vasat tart az okè külsőre tetszik neki több nő de, hogy egyikbe sem szerelmes az fix mert ha az lenne nem akarna mèg kitudja hányat fűzőgetni.
Az, hogy emberek többsège azèrt jön össze mindegy, hogy kivel, hogy tudjon kivel dugni annak valahogy èn mint nő sok èrtelmèt nem látom.
Fontos a szex nem azt mondom, hogy nem de viszont az is fontos, hogy jól èrezzük eggyütt magunkat, tudjuk ha bármi van számithatunk a másikra. Legyünk legjobb barátok, lelkitársak is egyben.
A szerelem az mindig elmúlik de egy ilyen erős èrzelmi kötelèk az nem múlik el.
A rózsaszín ködről gondolom hallottál, na sokszor az sincs meg. Van egy adonisz vagy egy bikini modell akivel dugsz egy jót és még egyszer és még egyszer ahogy pedig elmúlik a karácsony reggeli újdonság hatása úgy egyre szemléletesebbek a hibák. Ahogy le kell ülni vele beszélgetni, vagy ahogy el kell viselni a rigolyáit.
Az hogy nő vagy nem jelenti azt, hogy te emiatt gondolod másképp. Hidd el hallottam már arról dicsekedni nőt hogy őt 2-3 srác tolta meg a mosdóban.
Te viszont inkább együtt akarsz valakivel lenni, személyiség alapján (mármint az is passzoljon). Ezzel nincs baj, csak nem ennek áll a világ jelenleg.
Szeretek focizni, kosarazni mindenfèle ilyen sportos dolgot csinálni.
Bár ezen a legtöbb pasi meglepődik, hogy szívesebben focizok minthogy valami puccos helyre menjünk.
Lehet ezèrt sem vesznek komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!