Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a mai lányokkal? Nem értem
f@szért kell folyton általánosítani... én nem vagyok se szép, se erős (sőt elég gizda :S), de jól érzem így magam a bőrömben... és akkor ezek szerint ha így nem jövök be senkinek, csak a külsőm miatt nem lehet barátnőm??
pedig nincsenek nagy elvárásaim... egy átlagos külsejű lán nekem bőven elég lenne (sőt, ha egy picit csúnyább, az is elmegy)
de mégse kellek senkinek :'(
16/f
Én még fiatalka vagyok,de azok alapján amit látok,hallot nem gondolom,hogy mi vagyunk a hibásak...
Annyi helyen hallottam már,hogy a 17-20 éves srácok jobban szeretik a normálisabb lányokat és nem kell nekik r*ban...Mégis az kell nekik...Persze,őket 2 nap után meg lehet b*szni,de az biztos mellékes,hogy másra nem alkalmasak...
Szóval nem csak bennünk van a hiba.Persze az jó ha egy férfi férfi,de legyen tartása.Mert könnyűvérű r*bancok mindig is lesznek,de legyen tartása és ne őket válasszátok,mert utána meg itt sírtok,hogy miért van ez.Amíg őket választjátok ne várjatok csodát.Minek várjanak arra a nők,hogy őket választjátok,mikor ott vannak az alfahímek...
Az arany középutat kéne megtalálni és akkor jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!