Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért van ez a lányokkal?
Szerintem papucs vagy.
Nem, nem kell rosszfiúnak lenni, de tudod a normális srác és a lábtörlő közt is van különbség.
Nem kell ilyen szinten kinyalni a másik s*ggét mert egy idő után baromi unalmas tud lenni.
Biztos nem vagy te 1 kicsit k*csög?
Ismertem olyat aki vagánykodott a nője mellett beszólt sok embernek, a csaj mondta h fejezze be és ez lett a vége a kettejük közti fordulónak.
A mai lányoknak semmi nem jó, és ezt tapasztalatból írom. Én ugyanolyan hülye barom-arcú vagyok mint az eddigi barátnőid... Kell a jó? nem... kell a szar? kell hát...
Volt olyan barátom, mint Te. Mindent megadott, szeretett, tisztelt, megbecsült stb. Mégis kényelmetlenül érzetem magam ezekben a kapcsolatokban. Most inkább szenvedek 2 éve egy olyan pasi mellett, aki nem szeret, nem törődik velem, és még csak szép szavakat sem kapok tőle, nem hogy eszébe jusson hogy névnap vagy ilyesmi... Rá kellett jönnöm, hogy mi nők szeretünk szenvedni, szeretjük ha alá rendelhetjük magunkat egy ffi akaratának. Nem helyes, de így van sajnos... Persze vannak kivételek, kívánom, hogy találd meg!
22/L
Ha túl papucs van azt nem szeretik a lányok. Ne mindig az legyen amit ők akarnak. 20 éves vagy fiatalabb csajok kevesebbért is elhagynak, mert még nem nőtt be a fejük lágya és lehet, hogy te nem vagy elég menő nekik.
Mert lehet, hogy normális vagy. Nem száguldozol ezerrel a városban, nem vagy nagyképű stb. A sok hüle pics@nak ugyanis ez a lényeg. Később majd változnak. (jobb esetben)
Lehet egyszerűen olyan lányok voltak, akik nem túl érzelmesek, és nem értékelik az effajta kedveskedést.
Viszont vannak olyanok akik minden apróságnak örülnek és próbálják is megköszönni, viszonozni (én is ilyen vagyok, legalábbis igyekszem :) )
Szóval fel a fejjel, sokféle lány van a világon, úgyis megtalálod az érzelmileg és bármilyen tekintetben hozzádillőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!