Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért érzik sértőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért érzik sértőnek, ha pénzéhesnek tartják őket a férfiak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatból mondjuk ezt, nem azért mert alapból utáljuk a nőket, de ha egyszer a nők túlnyomó többségére ráugrik bárkire, aki lobogtatja a húszezreseket, akkor miért hisztiznek, ha ezt ki merjük mondani?
2019. nov. 12. 12:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
92%
Nekem mondták már társkeresőn, hogy 63 kilóval nem lehetek más, csak husi lány és viszlát. Mert nem volt fenn egészalakos kép, csak az, hogy sportolok, sportos vagyok. 18%-os testzsírral... Hát 50 kilóval aligha tudnék ekkora súlyokat mozgatni, pláne ilyen magassággal. Persze, egy ideig vicces, meg a hülyékre ráhagyja az ember, de azért tud idegesítő lenni, hogy meg sem akarják érteni, mi van a dolgok mögött vagy az indokaid mögött, hanem egyből megy a kategorizálás, ha valami fáj.
2019. nov. 12. 15:30
 22/30 anonim ***** válasza:
85%

"És azt, hogy nem vagy pénzéhes, nem tudod úgy igazolni,"

Nem is kell. Ne is foglalkozz, az ilyen lúzerekkel, akik szerint egy kávét elfogadva aranyásó vagy, ha meg van pénzed és több, mint nekik, akkor karrierista pitsa vagy.

Gondolom, nem az ilyen pasikák eleve a kiszemeltjeid.

2019. nov. 12. 16:31
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
#21 63kg túl sok? :D Vicc. Akinek ez számít az annyit is ér.
2019. nov. 12. 16:40
 24/30 anonim ***** válasza:
97%

"A nők"... Én sem örülök neki, ha azt mondják rám, hogy nyilván a farkam az agyam, mert férfi vagyok.

De valahogy nem ilyen körökből vannak az ismerőseim .

Biztos vannak pénzéhes nők, még farokagyú férfiak.

2019. nov. 12. 17:15
 25/30 anonim ***** válasza:
91%

"Mielőtt jönne a szokásos gagyi kérdés, hogy anyámról is ezt gondolom e: Ő ezt gondolja a legtöbb nőről. Plusz a barátnőm és a 2 legjobb lány barátnőm is. Rajtuk kívül még rengeteg nőtől hallottam ezt."

Mert ők mind úgy mondják, hogy de ők a kivételek akikben bízhatsz, és ne vedd észre a konkurenciát, legyél velük, törődj velük. Anyukád is különlegesnek akarja magát érezni, barátnőd is. Szóval annyira nem lehet arra alapozni amit mondanak, mert ez a cél is benne van. De persze valamennyire normális ha féltenek a pénzéhes nőktől, mert persze sok pénzéhes ember van, de nő is férfi is.

2019. nov. 12. 17:25
 26/30 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem elég sértő, amikor egy kalap alá vesznek a pénzéhes libákkal, csak azért, mert az egyetlen közös dolog bennünk az X kromoszómáink száma. Egész életemben a függetlenségem tartottam a legnagyobb értéknek és igenis sértő, hogy engem, aki megteremtette magának az anyagiakat, aki sose nézte a másik anyagi helyzetét és aki még egy kávémeghívást sem fogadott el soha életében viszonzás nélkül pontosan úgy kezelnek, mint azokat a kis lotyókat, akik drága ajándékokat várnak el meg azt, hogy mindent a seggük alá tegyenek és finanszírozzák az igényeiket. Nem foglalkozom az ilyen emberekkel, de ettől még ez elvi szinten is bicskanyitogató.

Az első válaszolót egyébként ugyanúgy lenézem, mint a kérdezőt, az általánosítás mindkét nemre nézve beszűkült és undorító dolog.

2019. nov. 12. 17:43
 27/30 anonim ***** válasza:
30%

#26, ne feszülj azért ennyire!

Egy kávét nyugodtan elfogadhatsz.

De nagyra tartalak ám!

2019. nov. 12. 21:29
 28/30 anonim ***** válasza:
71%
Nem sértődök meg ennél hímsovinisztább dumákon sem, már immúnissá váltam rájuk. Tudom, hogy nem érdemes leállni vitatkozni, az ilyen dogmaszerű meggyőződések ellen nem érnek semmit az észérvek vagy a bizonyítékok. Egyébként tényleg olyan ez, mint mikor a férfiak kérik ki maguknak, ha felszínesnek vannak kikiáltva.
2019. nov. 12. 22:45
 29/30 anonim ***** válasza:
29%

28# Szerintem te elértelmezted a 14#. választ.

Pedig ezek alap dolgok egy kapcsolatban, és nyilván oda vissza működnek, de először mindig a pasi költ a nőre.

Nekem mindig hozott valami apróságot a párom, meg én is vittem neki boltból valamit. Ezek cuki dolgok tudod? Jó érzés hogy gondolnak rád.

Szerintem ott rontják el a pasik, hogy túl sok nővel randiznak, fizetnek, és így persze hogy úgy tűnik hogy kihasználják őket a nők anyagilag.

Meg kell válogatni hogy kivel talizz. Olyannal ne menj étterembe akin érzed hogy csak enni akar.

Nem tudom, nekem minden ilyen rám először költő pasiból komoly kapcsolatom lett. Az egyikből 4 év, a másikból 18 év.

El sem tudom képzelni hogy tud működni egy kapcsolat úgy hogy a faszi szarrágó.

De hangsúlyozom, 2.-3. randin, természetesen felajánlottam hogy meghívom, ha nem fogadta el, akkor később úgy alakult hogy hol én, hol ő fizetett.

Két hónapja ismertem a pasimat, amikor leugrottunk síelni olaszba. Érdekes, vita nélkül meg tudtuk beszélni ki mit áll a ktg.-ből.

Én úgy érzem, a kapcsolataim is mutatják, hogy együtt tudok működni anyagilag is.

Nem akarlak bántani, de valami a te fejedben nincs jól. De ha mégis úgy adódna hogy nem olyan korrekt nővel jönnél össze mint én, akkor nyisd ki a szád, és mond meg egyenesen a nőnek hogy te már fizettél két alkalommal, most ő jön.

2019. nov. 12. 22:52
 30/30 anonim ***** válasza:
44%
Aki szerint nem alap dolgok azok, amiket 14 írt, az keresse ebben a kérdésben a választ a párkapcsolati problémáira. Imádom, hogy az én páromat is mindig azok a trógerek papucsozzák, akiknek az arcát beletörölném a padlóba, akkora egy bunkó dögök. Akinek nem alap egy kapcsolatban "nem elzárni" a másik elől dolgokat (ebbe beletartozik az is, hogy nem dugdosod előle a telefont és az is, hogy nem szarrágóskodsz, mint 15 évesen, mikor a haverjaidat itattad anyád pénzéből), annak nem való kapcsolat. Megadni a tiszteletet és a bizalmat valakinek nem papucsság, hanem egy alap gesztus. Nézzetek már magatokba, még a barátaimmal sem vagyok nő létére ekkora sóher f..., hanem akit kicsit is szeretek, annak boldogan adok, anélkül, hogy hiúsági kérdést csinálnék belőle. Ha valamilyen formában nem lezs viszonozva, úgysem leszünk jóban egy idő után.
2019. nov. 13. 02:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!