Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egy laza éjszakát vagy szexkapcsolatot szeretne, bepróbálkozna egy olyan nőnél, akivel évente max kétszer találkozhat?
Szóval külföldön élek, nagyon ritkán járok haza sajnos. Egy nálam 15 évvel idősebb férfi felbukkant, aki régen a tanárom volt. Egyedülálló, elmondta hogy nagyon megfogta a személyiségem, vonzódik hozzám és nagyon szimpatikus vagyok neki.
Azon agyalok, hogy ha csak egy gyors menetet akar egy fiatal nőtől, akkor nyilván olyat keres, aki a közelében van, akit hamar felhívhat a lakására. Jól néz ki, háttere is van, találna jelentkezőt.
Azt viszont tudja, hogy én nem vagyok könnyen kapható. Azon töröm a fejem, hogy csak kihasználni akart,vagy lehet hogy komolyan érdeklődött? Ugye abban nincs logika, hogy azt akarja felszedni összejárogatásra, aki évente kétszer jár haza? Mit gondoltok?
Van egy régi osztálytársam. Szintén értelmiségi férfi.
Eddig nem talált, vagy nem is keresett hozzá illő párt. Most már 50-hez közeledik. Szeretne családot alapítani, de tisztában van vele, hogy 35 év felett a nők esélye a teherbe esésre már csak 50% és a kor előre haladtával az esélyek tovább romlanak.
Aki korban is hozzá illik az nagy valószínűséggel már csak szex partner lehetne.
Ennélfogva Ő is a tőle fiatalabb nők között keresgél.
Szerintem nem kell túl gondolni, mert eljár feletted is az idő. Vágj bele, próbáld ki.
Legföljebb lesz egy egy éjszakás kalandod.
De ne feledd, lakva ismeri meg egymást az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!