Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli nők, te visszautasítanál egy szexkapcsolatot csak mert szűz vagy? (egyébként benne lennél)
Figyelt kérdés
Hogy várj egy komolyabb párkapcsolatra.2019. júl. 22. 15:41
2/9 anonim válasza:
Ha "egyébként benne lennék", akkor felesleges játszani a jó kislányt, csak mert valaki szűz...
3/9 anonim válasza:
Mindig, akármi legyen, visszautasítanám a szexkapcsolatot.
4/9 anonim válasza:
Semmilyen esetben nem fogadnék el egy szexkapcsolatot.
5/9 anonim válasza:
Igen, de akkor is, ha nem lennék szűz.
6/9 anonim válasza:
Én benne voltam anno, ma már nem hiszem megtenném.
7/9 anonim válasza:
Ha valaki belemenne egy ilyenbe, pont tenne rá, hogy még szűz.
8/9 anonim válasza:
Hmm, én csak azért lennék benne, hogy túl legyek rajta, mert már elég öreg vagyok. Amúgy nem vágyom rá, és tuti nem tudnám megcsinálni sírás nélkül. 😃
9/9 anonim válasza:
Én mindig úgy képzeltem el, hogy majd az igazival vesztem el, de úgy tűnik, hogy nem akar jönni, viszont őszintén szólva van rajtam egy kis nyomás emiatt, hogy folyton a barátnőim szex történeteit hallgatom meg ugye azért már 20+osan vágyom is rá de nagyon . Néha bevillan, hogy akkor jobb lenne így túlesni rajta, de nemtudom, hogy menne e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!