Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok akiknek volt mar szexkapcsolatuk, tapasztaltatok ilyet mar?
Nem tudom,hogy akik nem konkrétan a kérdésre válaszolnak miért is reagálnak rá?
Ezt sosem értettem. Elolvassák a kérdést...ami annyira távol áll Tőlük...és padló alá döngölik a kérdezőt.
Ha az lenne a kérdés,hogy ki ért egyet a szexkapcsolattal, rendben a válasz, véleményt nyilvánít. De így?
77% Köszönöm , de nem sért meg vele.
Magától állít ki bizonyítványt.
Bizony egy "véglény(?)" vagyok , mert megcsaltak csalódtam és egy ilyen kapcsolatban éreztem csak jól magam egy ideig. Emelett nem iszom, nem dohányzom ,nem drogozok egyetemre járok , dolgozom. Nem hiszem h a társadálom kárára csináltam amit csináltam, nem gondolom h bűn. Értelmes ember vagyok , akkor hallatom a véleményemet pl egy ilyen oldalon amikor a megfelelő kérdést válaszolom meg vele. Ha Téged a tudat ilyen módón kiakaszt hogy több millió ember él ilye kapcsolatban akkor amikor látsz egy terrortámadást a hírekben be kell vinni a pszichiátriára? Ha ennyire emberi értékekről beszélünk...
Olyan jó hogy nem kell kimenni az utcára, anélkül is megtapasztalhatom mennyire sok a rosszindulatú hülye ember
Nem tudom, egyáltalán megismerkedett-e valakivel, valami hülye kifogással állt odébb. Aztán még vagy kétszer estünk ugyanabba a csapdába. Aztán rájöttem, hogy nekem ez nem való, meg hogy ő milyen ember. Jobb is talán így.. Kihullott az életemből.
A vitátokról meg annyit, hogy értelmetlen. Aki nem élte át vagy alapból elítéli, az csak a maga szemszögét veszi figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!