Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok akiknek volt mar szexkapcsolatuk, tapasztaltatok ilyet mar?
Egy szoval nem irtam hogy lefekudnek vele !!!
Nem ertem minek ez a tamadas
53%
Teged megcsaltak ? Mert az latszik h szar eleted van ha ennyire azzal foglakozol ki mit csinal.
Nem fogok egy idegennek magyarazkodni miert mentem bele egy ilyen helyzetben, de en igy jonak lattam akkor es ehhez senkinek semmi koze.kerdesem arra iranyult hogy tortent-e mar veletek ilyen, nem erre vagyok/ varok..:
Aki normalisan valaszolt annak koszi :) ha valaki tud mocskolodas nelkul valaszolni ,nagyon szivesen eloldvasom.
(Kerdestol fuggetlen:Nem ertem miert kell mindennel elhordani valakit azert mert belemegy egy szexkapcsolatba, amivel nem bant meg senkit ,nincs hatassal senki masra,ket emberrol szol! Egybol el kell hordani az embert mindennek? Azert lassuk be ennel vannak sokkal rosszabb dolgok amit egy ember tehet. Es ha mindenki szerelembol szexelne ... hat megoldana a tulnepesedesi problemat a foldon)
Mindenkinek szíve joga/érzése,hogy belemegy-e ilyenbe. Én nem ítélek el senkit ezért, főleg ha tartós szexkapcsolat.
Adódhat olyan élethelyzet amikor valaki nem akar tartós párkapcsolatot, de szexre szüksége van. Ilyen régen is volt, csak nem beszéltek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!