Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szomorú ez? Külsőségek, elvárások?
Sziasztok, nem ítélkezem mielőtt ezzel jöttök,sőt én magam is beálltam a plasztikáztassunk,járunk dokihoz fél évente,hogy olyan egyen fejünk legyen sorba...
Így nézem a facebookot vagy bármit élőben is a legtöbb nő aki szép azon én mint mondjuk nő simán látom,hogy itt ott plasztika,töltések,botox ezaz...azok a lányok meg akik átlagosak,semmi palsztikázás már full csúnyának számítanak kivéve persze,ha termsézetesen szépnek születtek,de ebből még midnig kevés van.
Nem szomorú ez,hogy nekünk nőknek a fele fizunkat erre kell költeni? Ha nem megyünk szépeítkezni plasztikushoz akkor már rondák vagyunk? Engem elkeserít ez a trend. Most is láttam épp vlaami ismerősömöet házasodott srác erre nője feje konkrétan olyan plasztikás,hogy azon nincs egy mm se eredeti. ÉS tényleg szép,mert full esztétikus,nem túlzó stb..de akkor is már ez az elvárás ?
Akármilyen csoportokat nézek a férfiak mindig iylen szét palszitkázott fejű csajokat raknak ki ,hogy istennő és ha vlakai írja,hogy amúgy ez palsztika mert amúgy 10 éve full ronda volt anő akkor törlik a kommenteket meg jön az,hogy irigy vagy. Egy természetes átalgos csajra meg,hogy te meg jó rond vagy.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!