Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor szomorú vagyok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor szomorú vagyok miért kapok nehezen levegőt?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban tapasztalom azt, hogy amikor szomorú vagyok akkor szorít a mellkasom és nehezen kapok levegőt, a torkomban is egy furcsa érzést tapasztalok. Néha a szívem hirtelen el kezd hevesebben verni majd lelassul. Ezek a tünetek akkor jönnek elő ha szomorú vagyok. Például ha a lányokra gondolok vagy arra, hogy mennyire visszataszító a külsőm.

2019. febr. 27. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Pszichoszomatika.

Az érzelmi problémáid kezdenek fizikailag is megnyilvánulni.

Érdemes lenne elkezdeni dolgozni velük, hogy elétkezhess egy minőségibb lelki állapotba.

2019. febr. 27. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez valami Szorongásos pánikbetegségszerű valami. Nem vagyok szakember, de szerintem nem jelent túl jót. Próbáld meg összeszedni magad, átrendezni az életed. Valamiféle pozitívabb szemléletváltásra lenne szükséged. Nem csak keseregni magadban, mert ez öngerjesztő folyamat. Rosszabb is lehet idővel. Ha nem bírsz vele végképp, akkor keress fel egy erre alkalmas szakembert, mert nem játék.
2019. febr. 27. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne tudd meg mennyien gondolják hogy fantasztikus a külsejük, közbe meg pont hogy nem az. De pl párom is azt hiszi sokszor hogy ronda, én meg ilyenkor azt gondolom hogy bedilizett, mert nekem nagyon tetszik :) Keress videókat a neten melyik arcformához milyen frizura illik, milyen színű ruha stb
2019. márc. 10. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem csak kopasz frizurám van. Legalább semmi baj nincsen utána vele.
2019. márc. 10. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:
legalább nem kell zselézni
2019. márc. 10. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!