Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szomorú ez? Külsőségek, elvárások?
Sziasztok, nem ítélkezem mielőtt ezzel jöttök,sőt én magam is beálltam a plasztikáztassunk,járunk dokihoz fél évente,hogy olyan egyen fejünk legyen sorba...
Így nézem a facebookot vagy bármit élőben is a legtöbb nő aki szép azon én mint mondjuk nő simán látom,hogy itt ott plasztika,töltések,botox ezaz...azok a lányok meg akik átlagosak,semmi palsztikázás már full csúnyának számítanak kivéve persze,ha termsézetesen szépnek születtek,de ebből még midnig kevés van.
Nem szomorú ez,hogy nekünk nőknek a fele fizunkat erre kell költeni? Ha nem megyünk szépeítkezni plasztikushoz akkor már rondák vagyunk? Engem elkeserít ez a trend. Most is láttam épp vlaami ismerősömöet házasodott srác erre nője feje konkrétan olyan plasztikás,hogy azon nincs egy mm se eredeti. ÉS tényleg szép,mert full esztétikus,nem túlzó stb..de akkor is már ez az elvárás ?
Akármilyen csoportokat nézek a férfiak mindig iylen szét palszitkázott fejű csajokat raknak ki ,hogy istennő és ha vlakai írja,hogy amúgy ez palsztika mert amúgy 10 éve full ronda volt anő akkor törlik a kommenteket meg jön az,hogy irigy vagy. Egy természetes átalgos csajra meg,hogy te meg jó rond vagy.....
2-es vagyok.
És ha élőben is ez van, akkor érezzem rosszul magam, mert a másik nőnek szebben állnak a mellei, vagy teltebb az ajka?
Továbbra is úgy gondolom, hogy ez baromság. Ha valakinek kellek, akkor kelljek így, plasztika nélkül.
Ha saját magamnak nem felelek meg, az nyilván teljesen más kategória, de hogy azért plasztikáztassam magam, mert az utcában lakó Jolin is újravarrták, az teljesen nevetséges.
"Nem szomorú ez,hogy nekünk nőknek a fele fizunkat erre kell költeni? "
Nem, nem kell erre költeni, és igen kevesen mennek plasztikai sebészhez, főleg a fiatalok közül.
"a legtöbb nő aki szép "
Inkább az agyadat plasztikáztasd. Sajnos azt nem lehet.
"Egy természetes átalgos csajra meg,hogy te meg jó rond vagy....."
Kezerltesd magad.
#9: Aha, persze...
Elég a hollywood-i sztárokat megnézni. Jobb sebészeket tudnak megfizetni, mint amiről te csak álmodni tudsz. Aztán nézd meg őket, 40 év felett, túl pár beavatkozáson. Mint egy olvadó viaszbaba. Semmi mimika, a száját se tudja becsukni.
A szövetek nem felejtenek, minden tűszúrás, vágás után heg marad.
Szerintem a legtöbbön lehet látni, olyan egyenfejük van, csak a haj /szemszín más. Miniatűr orr, hatalmas szemek, vastag szemöldök feltöltött száj. Kylie Jennert össze lehet keverni Zandayaval, Volt is téma, hogy Kardashianok is túlzásba viszik, van amelyiken Byoncé-re jobban hasonlít mint sajat magára, pedig az ő plasztikai sebészük profi.
Egyébként nem vagyok ellene a témának, indokolt esetben, csak az a baj, hogy van egy uralkodó trend, és mindenkit ugyanolyanra szabnak. Na ettől nem lesz egyéni, ettől válik unalmassá, cserélhetővé.
"Kylie Jennert össze lehet keverni Zandayaval"
Marhaság. Kylie Jennernek tágra nyílt, kerek szemei vannak, Zendayának meg vágott "rókaszemei". A szájuk formája is teljesen más. Az arcformájuk maximum, ami egy kicsit hasonlít.
na konkrétan iylenre lehet megcsinálni szinte bárkit . És akiket ismerek járnak orvoshoz mind kb pont így fest fejre. Feltöltött száj,pisze orr,arc,áll megcsniálnva ugye ezekért folyamat járni kell az orvoshoz.
Utolsó az igaz,hogy a elgtöbb lány nem ilyen,de azért emrt nincs rá pénzük vagy nem érdkeli őket és úygy vannak vele fogadjon el ígyis a Pisti ahogy kinézek.
De szerintem ma már 10ből 1 így fest. Legalábbis egyetemen biztos,sokan azért adják el a testüket öregeknek hogy legyen pénz így kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!