Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csávó rányomult a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csávó rányomult a barátnőmet? Mit tegyek? Közbe lépjek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy egy csávó rányomult a barátnőmre,de nem tudja,hogy én vagyok neki,de már eléggé felbosszant a szitu.A bárátnőmnek imponál a dolog,hogy valaki legyeskedik körülötte.Szerintem nem akar tőle semmit amúgy a barátnőm.Tudom hogy barátnőmbek kellene le koccoltatni,de gondoltam ha ő nem,akkor majd én megteszem.Gondoltam ráirok Facebookon a hülye gyerekre,hogy tipli van,és közlöm vele,hogy nem kellene folytatni eme tevékenységet,ugyan is van kihez hazajönnie a barátnőmnek.Ti közbe lépnétek valamilyen úton,módon?Tudom barátnőmnek kellene közölni ezt,de már nagyon bosszant a dolog.
2019. nov. 9. 06:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit tudsz a múltjáról?
2019. nov. 9. 13:20
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
"Barátnömmel közöltem,ha ő nem állítja le,akkor majd én lépek közben.Erre az volt a válasz,hogy akkor őt elfelejtetem" Ezzel kb azt mondta, hogy fontosabb neki a másik srác, mint te. Oké, hogy szereted, de ő téged nem. Így mi értelme van?
2019. nov. 9. 13:21
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
A 21-es feltett egy nagyon jó kérdést.Kicsit gondolkozz el rajta,lehet megéri.Választ kapsz minden kérdésedre.Megéri e neked ez a kapcsolat? Inkább élj egy nyugodt életet,mint állandóan stresszelni.Tudod,a vér nem vállik vízzé.
2019. nov. 9. 13:28
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát például kipróbálhatnád, hogy megbízol a barátnődben.

Ha nem bízol benne, felmerül a kérdés miért. Ha nincs bizalom és folyton rettegsz, hogy "elveszted", az egy állandó stressz helyzet. Akkor viszont kérdés az, te mit akarsz egy kapcsolattól? Például: Állandó stressz helyzetet?

2019. nov. 9. 13:39
 25/26 A kérdező kommentje:

ma 13:20

Tudom a múltját,már amit elmondott,hogy mi igaz belőle azt nem tudom,de amit elmondott semmi kivetni való nincs benne,annyit tudok,hogy megcsalta a volt pasija és érthetően eléggé ki volt tőle.Azt mond amit akar nyilván.De higy ő mennyire élt kicsapongó életét azt nem tudon.Párkapcsolati kérdésre gondolsz?Vagy hogy mennyire élt kicsapingó életet?Vagy hogy érte e valami trauma? Őszintén szólva, ezekről nem tudom semmit.

2019. nov. 9. 14:21
 26/26 anonim ***** válasza:
Jó nagy balek vagy. Amúgy ha be is keményítesz, attól még a csaj folyamatosan másra fog vágyni.
2019. nov. 10. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!