Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csávó rányomult a barátnőmet? Mit tegyek? Közbe lépjek?
Így akarsz élni? A barátnőd kelleti magát a pasiknak, te pedig minden egyes pasival megverekszel akit ő behülyít?
Tipikus szarkavaró a csajod. Az a fajta akit messziről el kell kerülni.
De ha már megvan.
Akkor szólnék neki hogy állitsa le a srácot, mondja meg neki, hogy gyagyja békén mert kapcsolatban van és nem akar semmit. Ha ennek ellenére a srác tovább zaklatja akkor megkeresném es nyomatékosítanám az igényt.
De a te nőd inkább beszélne rá téged arra hogy vegyétek be a pasit harmadiknak mintsem lekoptatja.
Ha az én nőm lenne akkor nem kérnék tőle semmit hanem a szatrot kiraknám az ajtó elé. Kutyából nem lesz szalonna. Nekem pedig van elég problémám, nem hiányzik az hogy még erre is energiát filordítsak.
Ha most ezt a pasit a kérésed miatt lekoptatja, a helyébe lép majd öt.
ma 08:55
Jogos amit mondasz!Csak egy a baj,hogy szeretem...Tudom hagynom kellene,de az a baj,hogy tényleg szeretem,és amíg nem volt ez a rémálom, nagyon jó volt a kapcsolatunk,sőt, mondhatni nagyon jó .Mert alapvetően jól kijövünk és soha nem volt lapos a kapcsolatunk.Úgy érzem ezt meg kell oldanunk és nem kihátrálni belőle.
Figyu, nőként írom, hogy a barátnőd nem a barátnőd már mert mással kavar. Magyarán szexelnek vagy fognak. Téged letagad, mert neki a másik fax kell. Te vagy a szamár ebben a kapcsolatban. Dobd ki a lehető leghamarabb, mert mind végig ezt fogja csinálni a kapcsolat alatt, mert sosem fog megváltozni!
Ha le is állítod a faszit, akkor ott lesz majd más helyette. A ribi ilyen és ilyen is marad!
Qurvából nem lesz Madonna!
Tudom mi ez, nem ego növelés végett van a harmadik a kapcsolatban. Te döntesz hogy maradsz ebben a szamár helyzetben vagy tököt növesztesz és kidobod a csajt.
Voltam ebben a szituációban, és tudom miről van szó... Te csak addig vagy a csajnak amíg nincs más aki jobb party. Ez van. Nem szeret a nem barátnőd.
Ha lenyomod a csávót nem oldasz meg semmit. Fog jönni más. Felrója neked a féltékenységet, és okként fogja használni a félrelépéskor.
Vagy még nem szexeltek, vagy már szexeltek. Vagy fognak.
Inkább ülj le vele beszélgetni kérdezd meg tőle hogy mi hiányzik, az a fickó mitől másabb.
ma 10:18
Velem szexel és nem mással.Elég jó köztünk a szex és tudom,hogy nincs gondja a szexuális életünkel.Soha nem is volt, élvezi velem a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!