Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csávó rányomult a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csávó rányomult a barátnőmet? Mit tegyek? Közbe lépjek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy egy csávó rányomult a barátnőmre,de nem tudja,hogy én vagyok neki,de már eléggé felbosszant a szitu.A bárátnőmnek imponál a dolog,hogy valaki legyeskedik körülötte.Szerintem nem akar tőle semmit amúgy a barátnőm.Tudom hogy barátnőmbek kellene le koccoltatni,de gondoltam ha ő nem,akkor majd én megteszem.Gondoltam ráirok Facebookon a hülye gyerekre,hogy tipli van,és közlöm vele,hogy nem kellene folytatni eme tevékenységet,ugyan is van kihez hazajönnie a barátnőmnek.Ti közbe lépnétek valamilyen úton,módon?Tudom barátnőmnek kellene közölni ezt,de már nagyon bosszant a dolog.
2019. nov. 9. 06:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem az a kis köcsög fogja tönkretenni, hanem nem illetek egymáshoz. A csaj csak addig van veled amíg talál egy jobbat.
2019. nov. 9. 08:37
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Így akarsz élni? A barátnőd kelleti magát a pasiknak, te pedig minden egyes pasival megverekszel akit ő behülyít?

Tipikus szarkavaró a csajod. Az a fajta akit messziről el kell kerülni.

De ha már megvan.

Akkor szólnék neki hogy állitsa le a srácot, mondja meg neki, hogy gyagyja békén mert kapcsolatban van és nem akar semmit. Ha ennek ellenére a srác tovább zaklatja akkor megkeresném es nyomatékosítanám az igényt.

De a te nőd inkább beszélne rá téged arra hogy vegyétek be a pasit harmadiknak mintsem lekoptatja.

Ha az én nőm lenne akkor nem kérnék tőle semmit hanem a szatrot kiraknám az ajtó elé. Kutyából nem lesz szalonna. Nekem pedig van elég problémám, nem hiányzik az hogy még erre is energiát filordítsak.

Ha most ezt a pasit a kérésed miatt lekoptatja, a helyébe lép majd öt.

2019. nov. 9. 08:46
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Shitmixer
2019. nov. 9. 08:48
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Az a poén egyébként, hogy szegény csávó semmiről nem tehet. Ő abban a hitben van, hogy van a barátnőd, akivel jól érzi magát és úgy hiszi lehet valami a dologból. Itt a barátnőd a hunyó, őt kéne jobb belátásra bírnod. Vagy ha nem megy, akkor elgondolkodni, hogy kell-e neked ez az egész rémálom...
2019. nov. 9. 08:55
 15/26 A kérdező kommentje:

ma 08:55

Jogos amit mondasz!Csak egy a baj,hogy szeretem...Tudom hagynom kellene,de az a baj,hogy tényleg szeretem,és amíg nem volt ez a rémálom, nagyon jó volt a kapcsolatunk,sőt, mondhatni nagyon jó .Mert alapvetően jól kijövünk és soha nem volt lapos a kapcsolatunk.Úgy érzem ezt meg kell oldanunk és nem kihátrálni belőle.

2019. nov. 9. 09:00
 16/26 anonim ***** válasza:
33%
Ha így látod akkor jó szenvedést. A barátnőd egy ribi. A haverom pont így volt, a nő kikészítette, anyagilag nullázta, fogyott 20 kilót, a munkáját majdnem elveszítette. És még ő volt a hülye fèltékenykedő. Ri ba ncok.
2019. nov. 9. 09:10
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, nőként írom, hogy a barátnőd nem a barátnőd már mert mással kavar. Magyarán szexelnek vagy fognak. Téged letagad, mert neki a másik fax kell. Te vagy a szamár ebben a kapcsolatban. Dobd ki a lehető leghamarabb, mert mind végig ezt fogja csinálni a kapcsolat alatt, mert sosem fog megváltozni!

Ha le is állítod a faszit, akkor ott lesz majd más helyette. A ribi ilyen és ilyen is marad!

Qurvából nem lesz Madonna!

Tudom mi ez, nem ego növelés végett van a harmadik a kapcsolatban. Te döntesz hogy maradsz ebben a szamár helyzetben vagy tököt növesztesz és kidobod a csajt.

Voltam ebben a szituációban, és tudom miről van szó... Te csak addig vagy a csajnak amíg nincs más aki jobb party. Ez van. Nem szeret a nem barátnőd.

2019. nov. 9. 10:18
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenyomod a csávót nem oldasz meg semmit. Fog jönni más. Felrója neked a féltékenységet, és okként fogja használni a félrelépéskor.

Vagy még nem szexeltek, vagy már szexeltek. Vagy fognak.

Inkább ülj le vele beszélgetni kérdezd meg tőle hogy mi hiányzik, az a fickó mitől másabb.

2019. nov. 9. 11:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én egyébként átérzem a Kérdező bánatát. Ilyen helyzetben rohadt nehéz megtenni a helyes lépést, sőt szinte lehetetlen. Valójában azt is nehéz eldönteni, hogy mi ilyenkor a helyes lépés. A lelke mélyén tudja, hogy szakítania kellene, de nem tud, mert az érzelmek szinte mindig erősebbek a józan észnél. Úgyhogy Kérdező itt az ideje, hogy tisztázzátok a barátnőddel a dolgot. Én úgy látom, hogy a megfigyelés ideje lejárt, lépj a tettek mezejére!
2019. nov. 9. 11:58
 20/26 A kérdező kommentje:

ma 10:18

Velem szexel és nem mással.Elég jó köztünk a szex és tudom,hogy nincs gondja a szexuális életünkel.Soha nem is volt, élvezi velem a szexet.

2019. nov. 9. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!